AKP'li Vekilden Saadet Partisi ve Demokrat Parti'ye Çağrı: Yeri Cumhur İttifakı'dır

TAKİP ET

AKP'li Milletvekili Hüseyin Yayman, TBMM'de düzenlediği basın toplantısında Saadet Partisi ve Demokrat Partisi'ne seslendi.

TBMM'de basın toplantısı düzenleyen AKP Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, tüm Türkiye'nin Millet İttifakı'nın adayının kim olacağını konuştuğunu belirttiği açıklamasında "Aday konusunda dahi anlaşamayanların Türkiye'nin yönetimi konusunda varabilecekleri bir yer yoktur. Bugün, masanın altından birbirine yumruk atanlar, birbirinin ayağına basanlar; süreç yaklaştığında açık biçimde birbirlerine yumruk atmaya başlayacaklar" dedi.

Millet İttifakı'nı eleştiren Yayman, "Bunların amacı Türkiye'yi yönetmek değil, Türkiye'yi ileri götürmek değil, milletin faydasına olan bir işin yanında yer almak değil. Bunların bir tek derdi var o da Tayyip Erdoğan gitsin, AK Parti gitsin, Cumhur ittifakı gitsin. Onların gitsin demesi ile Cumhur İttifakı gitmez, bitmez. Tayyip Erdoğan gitmez" diye konuştu.

Altılı masanın içine seslenen Yayman, "Size de mi bir mektup gönderildi? Saadet Partisi'nin yeri milletinin yanı, Cumhur İttifakı'nın içidir. Erbakan Hoca'mız hayatta olsaydı bugün ilk yapacağı şey, Cumhur İttifakı'nın yanına gelmek olurdu çünkü bu Türkiye'nin beka meselesidir. Aynı şekilde Demokrat Parti'nin de başbakanını idam sehpasına yollamış CHP ile yol yürümesi tarihsel olarak da doğru değildir. Tarih bunu not edecektir" ifadelerini kullandı.

akpli vekilden saadet partisi demokrat parti çağrı yeri cumhur ittifakı demokrat parti millet ittifakı