AKP'li Vekille Muhtarların Toplantısında Tartışma Çıktı: Muhtarlar Toplantıyı Terk Etti

TAKİP ET

AKP'li Halil Özşavlı'nın muhtarlarla bir araya geldiği toplantıda tartışma çıktı.

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde, AKP İlçe Başkanlığı'nda AKP Şanlıurfa Milletvekili Halil Özşavlı ve ilçe muhtarları bir araya geldi.

Buluşmanın saat 16.00'da olacağı duyurularak muhtarlar davet edilmişti. Fakat Özşavlı toplantıya gecikti. Muhtarlar saat 15.30'dan itibaren salonda toplanmaya başladı. Bununla birlikte saat 17.30 olmasına karşın Özşavlı toplantı salonuna gelmedi.

"Siz Kimsiniz Lan"

Sözcü'nün haberine göre Özşavlı'nın gecikmesi nedeniyle Özşavlı'ya telefon açan Mevlana Mahallesi Muhtarı Ahmet Akkurt, ne zaman geleceğini sordu fakat beklemediği bir tepkiyle karşılaştı. Telefonu "Lan kimsiniz lan siz?" diye açan Özşavlı, muhtarın kendisini tanıttıktan sonra "Bekleyin kardeşim geliyorum" dedi. Muhtar Akkurt hoparlörle konuştuğu için diyaloga tüm muhtarlar şahit oldu.

"Saatlerdir Bu Sıcakta Sizi Bekliyoruz"

Toplantının başlamasının ardından söz alan Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Mehmet Koyuncu, "Partinin attığı mesajda toplantı saat 16'da. Saat 15.30'dan beridir bu sıcakta merkez mahalle muhtarları sizi bekliyoruz. Bir tane muhtar arkadaşımız sizi cepten aradı. Sizin konuşma üslubunuzu bir vekil olarak size, bir hoca olarak kendimi rahatsız etti" diye konuştu.

İnkâr Edince Tartışma Büyüdü

Halil Özşavlı'nın "Ne dedim ben kendisine?" şeklindeki sorusuna "'Lan' kelimesini kullandınız" yanıtını alması üzerine "Asla, hayır" diye inkâr etti. Özşavlı'nın bunu inkâr etmesi üzerine diğer muhtarlar devreye girdi ve tartışma büyüdü. Ardından pek çok muhtar toplantıyı terk ederek AKP İlçe Başkanlığı'ndan ayrıldı.

akp akpli halil özşavlı muhtarların toplantısında kavga tartışma muhtarlar toplantıyı terk etti mehmet koyuncu cumhuriyet mahallesi mevlana mahallesi muhtarı ahmet akkurt