AKP'li Yasin Aktay'dan, Sinan Oğan ve Sığınmacılar Hakkında Çarpıcı Açıklama: Sinan Oğan'a Verilmiş Bir Geri Gönderme Takvimi Falan Yok

TAKİP ET

Eski AKP'li Yasin Aktay, kendisine takvim verildiğini öne süren Sinan Oğan ve sığınmacıların geri dönüşü hakkında açıklamalarda bulundu.

AKP'nin göç politikaları konusunda öne çıkan isimlerinden eski genel başkan yardımcısı Yasin Aktay, konuk olduğu Turkish News Portal'ın Youtube kanalında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Aktay, kendisine sığınmacıların geri dönüşü ile ilgili takvim verildiğini öne süren Sinan Oğan ve sığınmacıların geri dönüşü hakkında ''Sinan Oğan'a verilmiş bir geri gönderme takvimi falan yok. Cumhurbaşkanımız gönüllü gitmek isteyenler için şartlar oluşturuyor"  ifadelerini kullanarak cevap verdi.

Sığınmacıların gönderilmesini savunan Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan, Cumhurbaşkanı ikinci tur seçiminde AKP'li Cumhurbaşkanı ve Cumhur İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan'ı desteklemiş ve sığınmacıların gönderilmesi hakkındaki görüşleri bu tercihi sonrası gündeme gelmişti.

akp Sığınmacı kaçak suriyeli sinan oğan recep Tayyip Erdoğan ikinci tur geri gönderme cumhurbaşkanı seçimi Afgan mülteci