AKP'liler Çelebi'ye Sevinmedi: Çelebi'den Yeni Cumhur İttifakı Övgüsü

TAKİP ET

Mehmet Ali Çelebi, AKP'ye katılmaya hazırlanıyor.

Kısa bir süre önce Cumhur İttifakı'na yönelik övgülerde bulunan ve altılı masaya karşı açıkça Cumhur İttifakı'ndan yana olduğunu ilan eden Çelebi'nin AKP'ye geçeceği konuşuluyor.

Teğmen Çelebi 'Evliya Çelebi' Gibi Parti Parti Dolaşmış: 'AKP İle Anlaştı'


Fakat Çelebi'nin katılımı, derin ekonomik buhranın getirdiği hoşnutsuzlukla mücadele etmeye çalışan AKP'de büyük bir memnuniyet doğurmadı. 

"50 Çelebi Gelse Ne Olur?"

Halk TV'den İsmail Saymaz'a konuşan AKP'li üst düzey bir yönetici, "50 Çelebi gelse ne olur?" tepkisini gösterdi. Toplumun şu anda ekonomiyle ilgili olduğunu belirten AKP'li üst düzey yetkili, şu ifadeleri kullandı: "Ekonomiyi toparlamazsak 50 Çelebi gelse ne olur? Mutfakta yangın var. Makyajla toplarlanacak durumumuz yok. Delik büyümüş. Yama bile icabında yetmez. Yüzde 50’yi kazanmak için 10 puanlık açık görünüyor. Açığı nasıl kapatacaksınız? Karşı taraf yüzde 40 civarında. Kilit parti HDP’dir. HDP’yi şeytanlaştıran politikayı doğru bulmuyorum.

"İYİ Parti'yi Çökerttik mi? İYİ Parti Büyüyor"

Oraya ihtiyacımız var. Çelebi’nin siyaseten yarayacağını düşünmüyorum. Zaten Perinçek var yeterince. Bizimkiler karşı cepheden tuğla kopardık diye bakıyor. Antalya’dan bir aldık, Manisa’dan aldık. Ne faydası var? İYİ Parti’yi çökerttik mi? İYİ Parti büyüyor."

AKP'de herhangi bir memnuniyet yaratmasa da Çelebi, Cumhur İttifakı övgülerini sürdürüyor. Kısa süre önce yeni bir paylaşımda bulunan Çelebi, şu ifadeleri kullandı:

"Bağımsız vekil olarak ülkemin çıkarlarını savunmaya devam edeceğim.

Söylediklerimin arkasındayım.
Çok ciddi Egemenlik Mücadelesi veriyoruz. 
FETÖ-PKK mücadelesi kararlılıkla devam etmeli. 
Cumhur,bu konularda tutarlı.

Yaşasın Türkiye Cumhuriyeti.
Varolsun Yüce Türk Milleti!"  

akpli çelebi sevinmedi mehmet ali çelebi teğmen çelebi yeni cumhur ittifakı övgüsü ismail saymaz 50 çelebi gelse ne olur