AKP'liler Sahaya İndi: Çiftçiler Son 20 Yılın En Memnun Dönemini Yaşıyor

TAKİP ET

AKP'li milletvekilleri Kurban Bayramı ile birlikte sahaya indi.

Türkiye gazetesinden Yücel Kayaoğlu'nun haberine göre AKP'li milletvekilleri, Kurban Bayramı ve sonrasında sahaya inerek vatandaşları ziyaret etti ve şikayetlerini dinledi.

Ziyaretlerin ardından gazeteci Yücel Kayaoğlu'na izlenimlerini aktaran AKP'li milletvekilleri, "AKP'nin sahadaki karşılığının önceye oranla daha iyi durumda olduğunu" öne sürdü.

"Çiftçiler Son 20 Yılın En Memnun Dönemini Yaşıyor"

Temmuz zamları, 3600 ek gösterge ve asgari ücret artışlarından memnuniyet olduğunu belirten AKP'li milletvekilleri "Arazi bizim beklediğimizden daha olumlu. Cumhurbaşkanı’na olan güven yüksek görünüyor. İbre yeniden AKP’ye dönmüş. Özellikle çiftçiler son 20 yılın en memnun dönemini yaşadıklarını dile getiriyor" diye konuştu.

"Kira Artışları Büyük Sıkıntı Oluşturdu"

Büyükşehirlerdeki kira artışlarının büyük sıkıntı oluşturduğunu belirten AKP'li milletvekilleri, "İstanbul’daki kira artışlarının önüne geçilemiyor. Kira artışlarına getirilen yüzde 25’lik sınır da bu şikâyetleri gidermede yeterli olmamış. Sabit gelirlilerin yüksek gıda enflasyonundan şikâyeti var" dedi.

"CHP Seçmeni Umutsuz"

"EYT’liler beklenti içinde. Bireysel olarak, herkes EYT’den faydalanmak istiyor. Sıkıntılar dile getiriliyor. Ama sorduğumuzda çözümün yine AK Parti’de olacağını gördüklerini söylüyorlar" diyen AKP'liler, "CHP seçmeni ile de temas kuruldu. Bir umutsuzluk var. Altılı masanın beklentileri karşılamadığını düşünüyorlar. Bir de altılı masadakilerin altı ortaklı bir koalisyon şeklinde ülkeyi yönetme hedeflerinden endişeliler. Sahada eskiden olduğu gibi yeniden koalisyon günlerine dönülmesi ihtimaline yönelik endişe var" değerlendirmesini yaptı. Bunun yanı sıra EYT sorununun 2023'te çözülmesi vadedildi.

akpliler sahaya indi türkiye yücel kayaoğlu son 20 yılın en memnun dönemini yaşıyor