AKP'liler Sokak Röportajlarını Provoke Etmeye Başladı

TAKİP ET

AKP'liler sokak röportajlarını örgütlü biçimde provoke etmeye başladı.

Kendine Muhabir isimli YouTube kanalının sahibi Hakan Köksoy'a kısa bir süre önce ev hapsi şeklindeki adli kontrol şartı verilmişti.

Sokak Muhabirlerine Ev Hapsi


Bunun üzerine Köksoy'un eşi söz konusu sokak röportajlarını yapmaya başladı. Ancak Kendine Muhabir'in yayımladığı son videoda AKP'lilerin açıkça provokasyon yaptığı ve vatandaşlarla röportaj yapılmasına mani olunduğu görülüyor.



Önce gelerek dakikalar boyunca sloganvari cümleler kuran bir şahıs muhabirin röportaj yapmasına mani olurken bir süre sonra muhabirin etrafı birçok AKP'li tarafından çevriliyor.

Sonunda ise bazı AKP'lilerin kameraya üzerine AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan'ın fotoğrafının bulunduğu broşürleri göstermeye başladığı görülüyor.

Kendine Muhabir, söz konusu röportajı provoke eden gencin röportajın sonunda gelerek bu videonun yayımlanmamasını istediğini bildirdi.

Kendine Muhabir söz konusu videoya ilişkin şu açıklamayı yaptı:

"Ortalığı bu şekilde karıştırıp, bizi ortalığı karıştırmakla suçlayan şahsın daha önceki röportajını da izleyip, kendince derdini sıkıntısını anlatmaya çalışan gençlere karşı sergilediği saygısız tutumu gördüğünüzde her şey daha net anlaşılacaktır.

Bu videonun başında şahsın saygısız tutumu nedeniyle kendisiyle röportaj yapmak istememize rağmen kendi ısrarı üzerine mikrofonumuzu uzattık. Yine neredeyse hiç bir müdahalede bulunmadık. Ancak buna rağmen çekim sonunda bu videonun yayınlanmasını istemediğini belirtmiştir. Biz izinsiz hiç bir videoyu yayınlamıyoruz ancak bu videoyu haber değeri taşıdığı için habercilik anlayışımız gereği olduğu gibi paylaşıyoruz. Takdiri sizlere bırakıyoruz."

 

kendine muhabir akp provokasyon youtube