AKP'lilerin 'İmamoğlu Balık Restoranında' Yalanı: Eski Fotoğrafı Yeni Gibi Paylaştılar

TAKİP ET

AKP'lilerin ortaya attığı "İmamoğlu kar fırtınası sırasında balık restoranında" iddiasıyla ilgili yeni bilgiler ortaya çıktı.

Sosyal medya trolleri ve dahi bakanlara kadar birçok AKP'li kar fırtınası yaşandığı sırada İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun balık restoranında "keyif yaptığını" iddia etti.

Eski Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı, halihazırda AKP Genel Merkez MKYK Üyesi olarak görev yapan İstanbul Milletvekili Betül Sayan Kaya, resmi Twitter hesabından Başkan Ekrem İmamoğlu'nun bir fotoğrafını "İBB başkanlığı öncelikle sorumluluk sahibi olmayı gerektirir. Kadınlar, yaşlılar, bebekler yollarda aç, susuz kalmışken balık keyfi yaparak belediye başkanlığı yapılmaz" ifadeleriyle paylaştı.


  Fotoğrafta arkada bir çalışanın kısa kollu bir kıyafet giydiğinin görülmesi nedeniyle vatandaşlar Betül Sayan Kaya'ya itiraz etti. 

İmamoğlu'nun söz konusu fotoğrafının çekildiği "Balıkçı Kahraman" isimli restoranın işletmecisi, Aykırı'ya yaptığı açıklamada "Çıkan haberler yalan. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu dün buraya gelmedi. Fotoğraf geçmiş bir zamana ait. Biz, zaten dün kar yağışından dolayı restoranı erken kapattık" dedi.

AKP'liler FETÖ ile dostlukları döneminden alışık oldukları üzere bu iftiraları sosyal medyada yaydığı sırada Başkan İmamoğlu, AKOM'da karla mücadele çalışmalarını koordine etmekteydi.

ekrem imamoğlu ibb balıkçı kahraman betül sayan kaya yalan iftira akp