AKP-Mafya Savaşında Olan Savunma Makamına Oldu! Peker'in Avukatlarının Pasaportları İptal Edildi

TAKİP ET

Peker'in itiraflarıyla aleyhinde oluşan gündemin esiri haline gelen AKP'den şimdi de savunma mekanizmasını savaşın dışında bırakmaya yönelik bir hamle geldi. Peker, bugüne kadar kendisine avukatlık yapan bütün avukatların pasaportlarının iptal edildiğini duyurdu.

Uyuşturucu ve silah ticaretinden yolsuzluklara ve faili meçhullere kadar birçok konuda akıl almaz itiraflarda bulunan organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in ifşaatına son vermek için çabalayan hükumetten yeni bir adım daha geldi.

Peker'in sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımlara göre bugüne dek Peker'in davalarında savunma makamında bulunmuş bütün avukatların pasaportları iptal edildi. Peker, ilgili paylaşımında "Bugüne kadar bana avukatlık yapmış olan tüm avukatların pasaportları iptal edilmiştir. Yine hata yapıyorsunuz. Hem de çok büyük hata. İçişleri Bakanlığında gerçekten bir deli oturuyor. Devlet aklı tamamen kaybolmuş durumda" ifadelerine yer verdi.

Yaklaşık bir aydır itiraflarıyla hükumeti köşeye sıkıştıran Peker, AKP'nin son hamlesi üzerine iktidar partisine bir kez daha gözdağı verdi ve "Ben dahil bütün sevdiklerimi değil cezaevine atmak, öldürseniz bile size düşmanlığım bitmeyecek. Artık ahiretlik olduk" açıklamasında bulundu.

sedat peker süleyman soylu akp avukatlar pasaportları iptal edildi itiraflar akp mafya kavga savaş savunma makamı deli devlet aklı sosyal medya twitter youtube