AKP Mitinginden Dönen Gençlerin Bulunduğu Otobüs Kaza Yapmıştı: Soylu'dan Kazaya İlişkin Yeni Bilgi

TAKİP ET

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, AKP mitinginden dönen gençleri taşırken kaza yapan otobüse ilişkin açıklama yaptı.

AKP'nin Adana'da düzenlediği gençlik programına katılan üniversite öğrencilerini taşıyan 41 C 0641 plakalı tur otobüsü, Konya'ya dönüş yolunda Adana-Niğde Otoyolu'nda kaza yapmış, kazada 3 genç hayatını kaybetmişti.

AKP Mitinginden Dönen Gençleri Taşıyan Otobüs Kaza Yaptı: 3 Kişi Hayatını Kaybetti

"Kaza Şoförün Uyumasından Kaynaklı"

Kazaya ilişkin açıklama yapan AKP'li İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Toplam 28 kardeşimiz gözlem altında, diğerlerinde bir hayati tehlike söz konusu değil. Kazanın şoförün uyumasından kaynaklandığı, şoförün ilk verdiği beyanda ortaya çıkıyor" bilgisini verdi.

AKP Gençlik Kolları'na baş sağlığı dileyen Soylu, "Acımız büyük. Sabah kaza olur olmaz gerek ben gerek Erkan Bey sayın cumhurbaşkanımızı bilgilendirdik. O saatten itibaren de birçok kez kendilerine bilgi arz ettik. Sayın Cumhurbaşkanımızın da hem bu konudaki üzüntülerini bu genç kardeşlerimizin, dava arkadaşlarımızın her birinden gelecek adına bu arkadaşlarımızın her birimizin Allah cennetiyle cemaliyle buluştursun temennimiz var. Allah rahmet eylesin" diye konuştu.

akp mitinginde mitinginden dönen genç kaza niğde konya adana süleyman soylu içişleri bakanı akp gençlik kolları bilgi şooför şoför uyumuş olabilir