AKP'nin 'Abilerinden' Erdoğan'a Seçim Öncesi Değişim Uyarısı

TAKİP ET

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in AKP'nin üst düzey isimlerinin şaibeli işlerini gündeme getirmesinin parti tabanını ciddi manada rahatsız ettiği ve AKP'nin "abilerinin" Erdoğan'a uyarılarda bulunduğu belirtiliyor.

Milli Gazete'den Bünyamin Güler'in haberine göre AKP'nin "ağabeyleri", AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la görüşerek değişim tavsiyesinde bulundu.

Bu uyarılar ve parti tabanının değişim talebi nedeniyle Erdoğan'ın sandık öncesinde parti yönetimine neşter vurabileceği belirtiliyor.

Kulis: Nureddin Nebati Görevden Alınacak

Habere göre parti teşkilatlarında değişim isteyen ciddi bir kitlenin olduğu ve bu kitlenin AKP Genel Merkezi'ne taleplerine ilettiği, Erdoğan'ın da bunun üzerine partinin vitrininde değişiklik yapmaya hazırlandığı ifade ediliyor.

AKP'nin "ağabeylerinin" partinin şaibeli işlerle gündeme gelen üst düzey isimlerinde değişiklik yapılmaması halinde "AK Parti" diye bir parti kalmayacağını Erdoğan'a söyledikleri, Erdoğan'ın da bu isimleri haklı bulduğu öğrenildi.

Sedat Peker'in Rüşvet Ağı İddiası AKP MYK'sını Karıştırdı: Erdoğan'a Hesap Sorup 'Hepimiz Zan Altında Kalıyoruz' Dediler

 

akp abilerinden erdoğan seçim öncesi değişik değişim uyarısı