AKP'nin Kalesinde 700 Kişi CHP'ye Katıldı

TAKİP ET

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yüzde 70,3 oy aldığı Kayseri'de CHP'ye 700 kişi katıldı.

Sözcü'den Müslüm Evci'nin haberine göre geçtiğimiz seçim AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yüzde 70,3 oy aldığı Kayseri'de CHP'ye 700 kişi katıldı.

Kadir Has Kültür ve Sanat Merkezi'nde düzenlenen üye katılım töreninde CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, Kayseri Milletvekili Çetin Arık, Kırıkkale Milletvekili Ahmet Önal, CHP Kayseri İl Başkanı Ümit Özer, CHP Yüksek Disiplin Kurulu üyesi Gonca Yelda Orhan ve parti üyeleri yer aldı.

Törende konuşan CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı "Görünen o ki onlarda CHP'ye katılmanın getirdiği bir heyecan var. Teşekkür ediyoruz, aramıza hoş geldiniz. Sizlerin sayesinde CHP büyüyor sizlerin sayesinde CHP genişliyor, sizlerin sayesinde CHP iktidara bir adım daha yaklaşıyor" ifadelerini kullandı.

Yaklaşık yarısı kadın, 121'i genç 700 üyenin CHP'ye katıldığını belirten Özer, "Ülkeyi yıllardır adım adım karanlığa sürükleyenlere ‘dur' diyen, ‘artık yeter' diyerek aydınlık günlerin özlemini duyan ve ‘taşın altına bizde gövdemizi koyuyoruz' diyen memleket sevdalıları var. Yürekleri bizimle atan vatandaşlarımız var. Ben hepsine çok teşekkür ediyorum" dedi.

akp kalesinde kayseri chp 700 kişi katıldı