AKP'nin Reklam Filmlerini Seslendiren Ahmet Cihat Sancar, Erdoğan'a Hakaret Gerekçesiyle İfade Verecek

TAKİP ET

AKP'nin reklam filmlerini seslendiren Ahmet Cihat Sancar, AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret ettiği iddiasıyla ifade verecek.

AKP'nin yıllarca "kurumsal sesi" olan Ahmet Cihat Sancar, AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret ettiği iddiasıyla ifadeye çağrıldı.

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın tek adam rejimi, jurnal müessesesi o kadar gelişti ki herhangi bir vatandaş, herhangi bir kişi hakkında en olmadık iddiaları doğrudan devlet mercilerine ulaştırabiliyor ve insanlar hemen her türlü iddiayla karşı karşıya kalabiliyor.

Erdoğan Rejiminin Son Kurbanı AKP'nin Resmi Sesi

Erdoğan'ın rejiminden son olarak sıkı bir AKP'li ve Erdoğan destekçisi olan Ahmet Cihat Sancar etkilendi. Sancar, iftiraya uğradığını açıkladı. 

Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Sancar, "Bir müfteri Cumhurbaşkanı Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret ettiğim gerekçesiyle savcılığa suç duyurusunda bulunmuş. Ben Cumhurbaşkanımıza hakaret etmişim, ben. Ahmet Cihat Sancar, ben. Ahmak, bari iftira etmeden önce AKP'nin yıllarca kurumsal sesi olduğumu araştırsaydın" ifadelerini kullandı.

akp reklam filmlerini seslendiren ahmet cihat sancar erdoğan hakaret gerekçesiyle ifade verecek ahmet cihat sancar recep Tayyip Erdoğan cumhurbaşkanına hakaret