AKP Ordu İl Kongresi'nde İlginç Anlar! Divan Başkanı İl Başkanını Erdoğan'a Şikayet Etti

TAKİP ET

İktidar partisinin Ordu İl Kongresi'nde konuşmasını gerçekleştiren İl Başkanı, Divan Başkanı tarafından konuşmasını noktalaması için 'Seni Sayın Cumhurbaşkanımıza şikayet ettim' denilerek ikaz edildi.

Çin Virüsü pandemisi şartları nedeniyle bütün Türkiye, zor günlerden geçerken iktidar partisi 'lebaleb' dolu salonlarla kongrelerini gerçekleştirmeye devam ediyor. Daha önce Bilecik'teki küfürlü olayla gündeme gelen AKP kongreleri, bu kez de Ordu'da yaşanan diyalogla ülke gündemine taşındı.

AKP'nin Ordu İl Konresi'nde İl Başkanının kürsüde konuşmasını gerçekleştirdiği esnada Divan Başkanının araya girerek sert bir ikazda bulunduğu görüldü. Konuşmasını noktalaması için müdahale eden Divan Başkanı, İl Başkanı Halit Tomakin'e "İstirham ediyorum, Sayın Cumhurbaşkanımıza seni şikayet ettim. Daha birçok konuşmacımız var. Hemen özetleyecek yeteneğe sahipsiniz. Size 30 saniye veriyorum" dedi.

Cumhurbaşkanına şikayet edildiği söylenilince telaşlanan Tomakin ise saniyeler içerisinde lebaleb dolu salonu selamlayarak kürsüyü terk etti.

akp ordu il kongresi kürsü konuşma il başkanı divan başkanı ak parti sizi cumhurbaşkanımıza şikayet ettim