AKP, Sosyal Yardımı Fırsata Çevirdi

TAKİP ET

VEFA Sosyal Destek Grubu'nun vatandaşlara götürdüğü yardımlara AKP tanıtım kartları koyduran AKP teşkilatı, sosyal yardımı fırsata çevirdi.

AKP Keçiören İlçe Başkanı Zafer Çoktan’ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda VEFA Sosyal Destek Grubu’nun vatandaşlara götürdüğü yardımlarda AKP tanıtım kartları kullanıldığı görüldü.

VEFA Grubu'nun yardımlarını götüren kişiler arasında AKP üyelerinin de bulunduğu görülürken AKP Keçiören İlçe Başkanı Zafer Çoktan’ın 28 Şubat 2021 tarihinde yaptığı paylaşımla VEFA Grubu’nda yer alan AKP’lilerin partinin tanıtım kartıyla yurttaşlara yardımları ulaştırdığı anlaşıldı.

Söz konusu duruma tepki gösteren CHP Ankara Milletvekili Murat Emir, VEFA Grubun'da yer alması gereken kişilerin kamu görevlileri olduğuna dikkat çekerek "Dağıtılan yardımlar kamu yardımları ama bir bakıyorsunuz ki VEFA Grubu'nun içerisinde siyasiler de var. Hem de bu siyasiler, bu yardımları siyasi yardım olarak kullanıyorlar. Keçiören İlçe Başkanı da VEFA Grubu'nun yaptığı bu yardımları sanki kendisi yapıyormuş gibi Tweet atıyor. Oysa dinimize göre de ahlakımıza göre de sağ elin verdiğini sol elin görmemesi gerekiyor. Hele hele bunun siyasi malzeme yapılmaması lazım. Hele hele devletin verdiği yardımı AKP veriyormuş gibi gösterilmesi üzerinde durulması gereken bir yanlış" ifadelerini kullandı.

chp akp keçiören vefa sosyal destek grubu yardım fırsata çevirdiler akp üyeleri akp yardımı lanse ettiler gösterdiler vatandaşlar