AKP Sözcüsü Çelik: Kılıçdaroğl'nun Kendi Partisinde Tek Adam Rejimi Kurduğu Ortaya Çıktı

TAKİP ET

AKP Sözcüsü Ömer Çelik, partisinin MKYK toplantısı sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

AKP Sözcüsü Ömer Çelik, partisinin MKYK toplantısı sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Konuşmasında muhalefete yönelik eleştirilerde bulunan Çelik, "Türkiye'deki herkes algılamışken seçim sonucunu algılamayan tek kişi sayın Kılıçdaroğlu'dur. Tehlikeli bir şey yapıyor Kılıçdaroğlu. Çelişkili açıklamalarda bulunuyor. Ağır bi yenilgi almıştır, 7'li masa kurmuş ve siyasi sonuç alamadığı ortaya çıkmıştır. Ortaklarının her birinin Kılıçdaroğlu'na yönelik ağır eleştirileri vardır. Sürekli seçim meşrutiyetini gündeme getiriyor. CHP içinden de bir desteği yoktur" dedi.

Çelik ayrıca, "Kılıçdaroğlu'nun kendi partisinde tek adam rejimi kurduğu ortaya çıktı" diye konuştu.

Akşener'e Cevap Verdi

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in tüm partilere yerel seçimlere ittifaksız girme çağrısı ile ilgili de değerlendirmelerde bulunan Çelik şunları söyledi:


Bahçeli yaptığı açıklamada Cumhur İttifakının birliğinin altını bir kez daha çizdi. Bir kez daha teşekkür ediyoruz. Seçimlerde ve siyasi alanın yönetilmesinde, Meclis'teki çalışmalarda birlik içinde yoluna devam ettiğini kıymetli bulduğumuzu bir kere daha ifade ediyoruz. Birkaç ay öncesine kadar her biri cumhurbaşkanlığı yardımcılığı almak isteyen, 7'li masa kuranlar ayrı hareket edeceğini diğerlerinin yanlış yaptığını söylüyor. Seçim dönemi verilen sözler hangi denklem üzerinde verildi. Milletin huzurunda özeleştiri yapmaları gerekiyor. Diyor ki her bir parti biz olmasak bu kadar oy alınamazdı deniyor. CHP seçmenine bu kadar incitici söz söylenirken parti yönetimi suskun kalıyor. Her biri de yeni dönemde kendi başına hareket edeceğini söylüyor. Bu siyasetin adabı ile bağdaşmayan, uyuşmayan yaklaşımlardır. Bu mesele ciddiyetsizlik boyutuna vardı. İç işleri bizi ilgilendirmez. Millete yönelik saygısızlık varsa bizi ilgilendirmektedir. Cumhur İttifakı birlik içinde dirayetle, yoluna devam etmekte.

Ömer çelik meral akşener Kemal Kılıçdaroğlu İttifak