AKP Sözcüsü Ömer Çelik 3 Farklı İldeki Orman Yangınlarına İlişkin Açıklama Yaptı

TAKİP ET

AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, 3 ilde sürmekte olan orman yangınlarına ilişkin bir açıklama yaptı.

Antalya'nın Manavgat ilçesinde çıkan yangın bölgeyi etkisi altına almış, ilk olarak Yeniköy Mahallesi'nde başlayan ancak sonrasında yayılarak şehrin göbeğine kadar ilerleyen yangın tüm müdahalelere rağmen söndürülememiş ve 4 farklı noktada eş zamanlı olarak başladığı belirtilen yangın yerleşim alanlarına ulaşmıştı. 

Manavgat'taki yangın söndürülmeden Adana ve Osmaniye'de 23 ayrı noktada orman yangını başladığını belirten Çelik, görevli tüm ekiplerin müteyakkız halde bulunduğunu kaydetti.

19 noktadaki yangının kontrol altına alındığını belirten Çelik, "Diğer 4 noktadaki yangını kontrol altına alma çalışmaları devam ediyor" dedi.

"Kozan'daki yangın bölgesinde hemşerilerimiz görevlilerin yönlendirmesini dikkatle takip etmeliler. Her bir canımızı güvenli bölgeye geçirmek için ekiplerimiz iş başındalar" diyen Çelik, "Kozan'daki yangın rüzgarla yayılıyor. O bölge tedbir amaçlı boşaltılıyor. 4 köy tedbir amaçlı boşaltıldı. Tüm hemşerilerimiz görevlilerimizin yönlendirmelerine tam uymalı. Tüm canlarımızı korumalıyız" ifadelerini kullandı.

AKP Sözcüsü Ömer Çelik 3 Farklı İldeki Orman Yangınlarına İlişkin Açıklama Yaptı