AKP Sözcüsü Ömer Çelik 'Cumhur İttifakı'nın Derdinde

TAKİP ET

AKP Sözcüsü Ömer Çelik, "Cumhur İttifakı olarak hepimiz sahadayız. Hepimiz bu çalışmalarda üzerimize düşeni yapmaya çalışıyoruz" diye konuştu.

AKP Sözcüsü Ömer Çelik, Kahramanmaraş merkezi 7,5 ve 7,6 büyüklüğündeki depremden etkilenen illerden olan Adana'da basın açıklaması yaptı.

AKP'li Bakanların depremin vurduğu illere gittiğini söyleyen Ömer Çelik, "Her yerde büyük bir afetle karşı karşıyayız. Gerçekten büyük bir imtihanla karşı karşıyayız. Adana'da şu anda 60'a yakın can kaybımız var, 750 civarında yaralımız var. Ama enkaz altında vatandaşlarımız olduğunu biliyoruz. Buralarda büyük bir titizlikle uzman ekiplerimiz çalışmalarını gerçekleştiriyor" diye konuştu.

 "Cumhur İttifakı Olarak Sahadayız"

"Hastanelerimizde ve diğer yaralılarımızın tedavisi için bütün imkanlarımız ve altyapımız hazır. Devletimiz güçlüdür. Bütün dualarımız, gayretimiz enkaz altındaki vatandaşlarımızın çıkarılması içindir" şeklinde beyan veren Çelik şunları söyledi:

"Depremden etkilenen diğer illerde olduğu gibi Adana'da da can kayıplarımız var. Hepsine Allah'tan rahmet diliyoruz. Cumhur İttifakı olarak hepimiz sahadayız. Hem AK Parti Genel Merkezi hem MHP Genel Merkezi milletvekillerimizi, MKYK üyelerimizi bölgelere gönderdik. Hepimiz bu çalışmalarda üzerimize düşeni yapmaya çalışıyoruz. Cumhur İttifakı'nın teşkilatları sahadadır, bütün arkadaşlarımız istenildiği taktirde yardımcı olacak şekilde çalışmalara yardımcı olmaya çalışıyorlar. Hepimiz belli illere dağıldık, her ilde bakanlarımız var. Cumhur İttifakı'ndan genel başkan yardımcıları, milletvekilleri, MKYK üyeleri, teşkilatlarımız var. Bu şekilde iller paylaşılmış durumda. Elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Büyük bir imtihan ile karşı karşıyayız. Bu imtihanı inşallah birlik, dayanışma içerisinde hep beraber aşmaya çalışacağız."

Ömer Çelik akp deprem cumhur ittifakı