AKP ve MHP'li Başkanların Yeğenlerinin Araçlarından Kilo Kilo Uyuşturucu Çıktı: Tutuklama Kararı

TAKİP ET

Erzincan'da AKP'li belediye başkanı ve ilçe başkanının yeğeni ile MHP'li ilçe başkanının yeğeninin aracından 20 kilogramdan fazla uyuşturucu çıktı. Şahıslar hakkında tutuklama kararı verildi.

Önceki gün akşam saatlerinde Erzincan'da iki aracı takibe alan İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, "öncü ve artçı" oldukları değerlendirilen araçlar kovalamacanın arkasından durduruldu.

Araçlarda narkotik köpeklerle yapılan aramada 17 kilo 400 gram skunk ve 4 kilo 313 gram kubar esrar bulundu. Araçlarda bulunan şüpheliler Serdar Demir, Mücahit Altun, Diyar Bingöl ve Afganistan uyruklu H.M. ve M.A. gözaltına alındı.

AKP Karlıova Belediye Başkanı Veysi Bingöl

AKP ve MHP'li Başkanların Yeğenleri

Gözaltına alınan şüpheliler emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Çıkarıldıkları mahkeme tarafından Serdar Demir, Mücahit Altun ve Diyar Bingöl hakkında tutuklama kararı verildi. Afganistan uyruklu şüpheliler H.M. ve M.A. ise serbest bırakıldı.

Tutuklanan Diyar Bingöl'ün AKP Karlıova Belediye Başkanı Veysi Bingöl ve AKP Karlıova İlçe Başkanı İlyas Bingöl'ün yeğeni olduğu ortaya çıktı. Tutuklanan Serdar Demir'in ise Karlıova Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nda memur olduğu, aynı zamanda MHP Karlıova İlçe Başkanı Şevket Demir'in yeğeni olduğu öğrenildi.

akp mhp başkanların yeğenlerinin araçlarından kilo Uyuşturucu çıktı tutuklama tutuklandı diyar bingöl erzincan serdar demir veysi bingöl karlıova şevket demir mücahit altun