AKP ve YRP Arasındaki Gerilim Büyüyor: Bize Müracaat Edenler Görücüye Çıkmış Gibi Başka Kapılarda Geziyor

TAKİP ET

AKP Genel Başkanvekili Mustafa Elitaş, Yeniden Refah Partisi'ne tepki gösterdi.

AKP Genel Başkanvekili Mustafa Elitaş, Yeniden Refah Partisi'ne tepki gösterdi. Aday göstermedikleri isimlerin başta Yeniden Refah Partisi olmak üzere diğer partilerde soluğu almasını sert bir dille eleştiren Elitaş, "Bize aday adaylığı için müracaat edenler, başka kapılarda geziyor. Sanki görücüye çıkmış gibi" ifadelerini kullandı.

Salondaki bazı milletvekillerinin isimlerini sayarak sözlerine başlayan Elitaş, AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri'nden başarıyla çıkacağını belirterek şunları söyledi: 

"Buradaki bazı milletvekili arkadaşları, şimdiye kadar hiç kimsenin kapısının önünde koymadık. Biz AK Partiliyiz. Biz bu davaya inanmış insanlarız. Milletvekili ben olurum başkası olur ama bu davada ben her zaman varım' dediler. Bazen duyuyoruz, bize aday adaylığı için müracaat eden arkadaşlar, bir bakıyoruz başka kapılarda geziyorlar. Sanki görücüye çıkmış gibi. Birileri de bunları kapıyorlar. Sonra onlar, 14- 28 Mayıs'ta da olduğu gibi 'biz Cumhur İttifakı'nın bir paydaşıyız' diyorlar.

Cumhur İttifakı'nın paydaşı olabilmek için bu davaya engel çıkaranların yanında durmamalısın. 'Biz Cumhurbaşkanımızı çok seviyoruz, bize oy verin, kazanırsak yine AK Parti'ye geçeriz' diyorlar, yok öyle bir şey" 

akp yrp yeniden refah partisi ak parti