AKP Yandaşı Hadi Özışık Yalvardı: Bana Niye Koruma Vermiyorsunuz, Ben Size Ne Yaptım?

TAKİP ET

AKP'li yandaş basının önemli isimlerinden Hadi Özışık, öldürüleceğini iddia ederek iktidara "sitemle karışık" yalvardı.

AKP istibdadının medya kuşatması operasyonunda önemli bir rol üstlenen ve sık sık muhalefeti hedef gösteren yayın politikasıyla baskı rejimine destek veren Hadi Özışık, Sedat Peker'le görüşmesinden sonra kenara çektirilmişti. 

Sosyal medya ağlarında çarpıcı açıklamalarda bulunan Özışık, kendisini öldürmeleri için çetelere 3 milyon TL verildiğini iddia etti. Özışık, kendisini Körfez İlçe Jandarma Komutanlığı'ndan aradıklarını belirttiği bir video ile iddialarda bulundu. Özışık, “‘’Bir gün taşındığım Kocaeli Körfez ilçesine bağlı jandarma komutanlığından beni aradılar. Ciddi tehdit altında olduğum istihbaratını aldıklarını söylediler ve beni Körfez ilçe jandarma komutanlığına davet ettiler. Bu telefonun üzerine Körfez ilçe jandarma komutanlığına gittim, bana evraklar imzalattılar, ciddi tehdit altında olduğunu dile getirdiler, daha sonra koruma programına alındım’’ dedi.

Korumalarını Geri İstedi

Özışık, "Daha sonra araştırdım, çok önemli bir kaynağım bana, beni öldürecek insanların çok tehlikeli birileri olduğunu, motosikletle suikast düzenleyeceklerini ve beni öldürtmek için 3 milyon TL para teklif edildiğini söyledi. O kaynağımı güvenlik güçlerine şahit olarak getirdim ifade verdi. Şimdi size soruyorum, benim korumam vardı benim korumalarımı neden geri çektiniz?" diye yalvararak konuşmasını sürdürdü.

"Çocuklarım Beni Koruyor"

Özışık videosunu şu cümlelerle bitirdi:

"Artık koruma programındalar, ada diye bir sistem var, tehdit gördüğümde o butona basıp güvenlik güçlerini arayacağım. Ya benden önce öldürülürsem. o düğmeye basın. Çocuklarım beni koruyor, ben sana ne yaptım, kardeşim sana ne yaptı, kardeşim bugün oturduğu evin kirasını bile ödeyemiyor, beni öldürerek eline ne geçecek?”

hadi özışık koruma Körfez akp internethaber