AKP Yandaşı Tuğrul Selmanoğlu, Afet Bölgelerinde Yardım İsteyenleri Tiye Aldı

TAKİP ET

Arabada bağırmasıyla fenomen olan AKP'nin sosyal medya şebekesinin elebaşlarından Tuğrul Selmanoğlu, depremzedeleri ve iktidara organizasyonsuzluk eleştiriler yapanları hedef aldı. Selmanoğlu, sosyal medya hesabından provokatif paylaşımlar yaptı.

Kahramanmaraş'ta 6 Şubat'ta 9 saat arayla meydana gelen 2 deprem, 10 ilde ağır yıkıma neden oldu. Can kayıpları artarken arama-kurtarma faaliyetleri devam etmektedir.

Bu süreçte, AFAD ekiplerinin koordinasyonunun yetersizliği ve bazı bölgelere yardımların ulaşamamış olması eleştirilerin konusu haline geldi.

Arabada bağırmasıyla fenomen olan AKP'nin sosyal medya şebekesinin ele başlarından Tuğrul Selmanoğlu, depremzedeleri ve iktidara organizasyonsuzluk eleştiriler yapanları hedef aldı. Selmanoğlu, sosyal medya hesabından provokatif paylaşımlar yaptı.

Selmanoğlu şunları söyledi:

"Hayırlı akşamlar arkadaşlar... Elbistan'da çok büyük su sıkıntısı var, çadır yok. Devlet yok yani burada. Bilmiyorum yani siyaset yapmak istemiyorum ama devlet yok. Yiyecek, su yok. Bakın kimse yok, devlet diye bir şey yok. Kimse gelmemiş. Biraz hain tasmalı köpek taklidi yapayım dedim. Tasmalı it taklidi yapayım dedim. Haysiyetsiz, namuzsuz taklidi yapayım dedim. Yapamadım herhalde" 

arabada bağıran Tuğrul Selmanoğlu deprem depremzede afet akp trol