AKP Yerel Seçimde Başıboş Köpekleri Toplamayı Vadedecek

TAKİP ET

Gazete Pencere'den Altan Sancar'ın özel haberine göre AKP'nin 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek yerel seçimler için sokak köpekleri ile ilgili özel bir çalışma hazırladığı öğrenildi. 

Gazete Pencere'den Altan Sancar'ın özel haberine göre AKP’nin 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek yerel seçimler için sokak köpekleri ile ilgili özel bir çalışma hazırladığı öğrenildi. 

Gün geçtikçe daha büyük bir sorun olmaya başlayan ve henüz çözüm için bir adım atılmayan başıboş sokak köpeklerinin AKP'nin seçim vaadi olacağı iddia edildi.

Habere göre Tarım ve Orman Bakanlığı’nın yakın zamanda konuya ilişkin bir çalıştay düzenleyeceği,  içeriğe dair bilgilerin ise kamuoyuna açıklanmadığı belirtildi. Habere göre yapılacak çalıştaydan çıkacak sonuçla birlikte, AKP’nin seçim kampanyası sürecinde köpeklerin toplanacağı, gerekli tüm tedbirlerin alınacağı, bu süreci de AKP’li belediyelerin sağlıklı yürüteceği dile getirilecek. Kampanyanın bir diğer aşamasında ise bizzat AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, sokak köpeklerinin toplanması yönünde talimat vereceği ve bunun bakanlık eliyle uygulanacağı belirtiliyor.

başıboş sokak köpeği seçim vaat akp