AKP Yine Çark Etti: 'Sanayiyi Onlar Ayakta Tutuyorlar'

TAKİP ET

AKP'li Mehmet Özhaseki'nin yasa dışı göçmenlere ilişkin çelişkili sözler söylediği ortaya çıktı.

CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan resmi Twitter hesabından AKP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki'nin bir ay arayla söylediği iki sözünü "AKP YİNE ÇARK ETTİ! Mehmet Özhaseki 1 ay önce: Zorda kalanlara kapıyı kapatmak doğru değil. Suriyeliler bazı şehirlerin sanayisini ayakta tutuyor Mehmet Özhaseki 1 ay sonra: Türkiye mülteci kampı değil. Gelmelerine sıcak bakmıyoruz" ifadeleriyle paylaşdı.

Özkan'ın paylaştığı görüntülerde Mehmet Özhaseki'nin bir ay arayla "Zorda kalan insanlara kapıyı kapatmak ne kadar doğrudur bilmiyorum. Şimdi bazı şehirlerde sanayiyi onlar ayakta tutuyorlar. Gaziantep sanayisine gidin, Kayseri sanayisinde de öyle" ve "Afgan göçmen konusunda da ülkemize gelmemesi hususunda elimizden geleni yapıyoruz. Burası göçmen kampı değil. Bu konuda sıcak bakmadığımızı da defalarca söylüyoruz zaten" sözlerini söylediği duyuluyor.

CHP Sığınmacıları 'Davul Zurnayla' Geri Göndermeyi Vadediyor

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bugün Çorum'da yaptığı konuşmada Suriyeli sığınmacılar meselesine değinmiş ve "Benim bu millete sözüm var. Allah nasip ederse sizlerin oylarıyla iktidar olursam ben o Suriyelileri, davulla zurnayla kendi ülkelerine göndereceğim" ifadelerini kullanmıştı.

AKP Yine Çark Etti 'Sanayiyi Onlar Ayakta Tutuyorlar'