AKP'li Belediyeden Dansözlü Eğlence

TAKİP ET

AKP'li Marmaraereğlisi Belediyesi, bazı basın çalışanları ve ailelerine yönelik düzenlediği gezide dansöz oynattı.

DSP’den seçilip AKP'ye geçen Hikmet Ata’nın başkanlığını yaptığı Marmaraereğlisi Belediyesi, bazı basın çalışanları ve ailelerine yönelik düzenlediği gezide dansöz oynattı.

AKP iktidarında onlarca festival, konser ve etkinliler iptal edilmişken, AKP'li belediyenin dansöz oynatması büyük çifte standartı gözler önüne serdi. 

Belediye Bütçesinden Dansözlü Eğlence

Odak Haber'in haberine göre, İsrail’in Gazze’de yaptığı katliamdan dolayı tüm AKP'li belediyelerin Cumhuriyetimizin 100. Yılı olmasına rağmen kutlamaları ve konserleri iptal ettiği dönemde, Marmaraereğlisi Belediyesi’nin bazı basın çalışanları için belediye bütçesinden organize ettiği gezide, alkol eşliğinde dansöz oynattığı ortaya çıktı.

Geçtiğimiz ay belediye arsalarını satışa çıkartması ile gündeme gelen AK Partili Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata, gazetecilere Kuşadası’nda gezi düzenlemesi ve kalınan otelde dansöz oynatılması ile yeniden gündem oldu.

AKP'li Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata, Kuşadası’nda gazetecilere gezi düzenledi. Daha önce belediye arsalarını satışa çıkartan Marmaraereğlisi Belediye Başkanlığı tarafından tüm ücretleri karşılanan tam pansiyon otelde gazeteciler dansöz eğlencesini bile takip ettiler. Bu durum kamuoyunda büyük tepki çekti.

Belediye Arsalarını Satışa Çıkarmıştı

Belediyenin ekonomik anlamda zor günler geçirdiğinin bilindiği bir dönemde yapılan etkinliğin uygun olmadığını söyleyerek durma tepki gösteren CHP Marmaraereğlisi İlçe Başkanı Tolga Çalışkan; “Geçtiğimiz ay Marmaraereğlisi’nde belediye arsalarını satışa çıkartan Belediye Başkanı Hikmet Ata, şimdi belediye bütçesinin gezilerde ve lüks otellerde harcanmasına neden oluyor. Belediye personeline maaş ödeyemediği ve iş yapamadığı için belediye arsalarını satışa çıkartıp kendi meclis üyelerinin bile arsa satışını reddettiği Hikmet Ata’nın gazetecilere gezi ve lüks bir otelde etkinlik düzenlediğini gördük. Ülke ekonomisinin zor durumda olduğu bir dönemde belediye de zor durumdayken israftan kaçınılmalıdır. Belediye arsaları bir bir satılırken bu neyin gezisi ve eğlencesidir. Tüm kamu kurumlarında israftan kaçınılması gerektiğini bir kez daha hatırlatıyoruz.” diye konuştu.

Belediye Hesabından Alkol Masasında Fotoğraf Paylaşmıştı

Yaşanan durumun Hikmet Ata ve ekibinin ilk vukuatı olmadığını hatırlatırken daha öncede müdür ve memurlardan oluşan Yunanistan’a giden bir grubun alkol masasında çekilen viskili, rakılı fotoğrafı belediyenin resmi sosyal medya hesaplarından paylaşmasını akıllara getirdi.

akp dansöz