''AKP'den Bıktık'' Diyen Genç Babacan'a Koştu: Gittiğiniz Yolu Çok Beğeniyorum

TAKİP ET

17 yaşındaki bir genç, Ali Babacan'a giderek AKP'den bıktığını ve Babacan'ın gittiği yolu çok beğendiğini söyledi.

Balıkesir'in Ayvalık ilçesine giden DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan yanına gelen vatandaşlarla sohbet etti. Babacan'ın yanına gelen 17 yaşındaki bir genç, gelecek kaygısı yaşadığını ve Türkiye'de yaşamanın çok stresli olduğunu söyledi. 

AKP'den bıktığını söyleyen ancak eski AKP'li Babacan'dan güzel bir gelecek beklediğini belirten genç, ''Bu ülkede yaşıyorum ama yemin ederim ki bu ülkede yaşamak stresli. Öğrenciyim ama yemin ediyorum ki geleceğimden şüphe duyuyorum. Gelecek sene üniversite sınavına gireceğim. Siyaset bilimi bölümünü istiyorum. Bize güzel bir gelecek vaat edin. Bu AKP'den bıktık Sayın Başkanım. Yemin ederim elim ayağım titriyor şu an. Bir gün sınavı değiştiriyorlar, bir gün sistemi değiştiriyorlar biz bıktık artık. Benim babam annem emekçi insanlar. Benim babam boya işi yapıyor beni okutmaya çalışıyor babamın emeklerinin çöpe gitmesini istemiyorum'' dedi.

Bu Ülkenin Düzelmesinin Yolu Yöneticilerin Dürüst Olmasından Geçiyor 

İsyan eden gencin sözleri üzerine Babacan, “Bu ülkenin düzelmesinin yolu yönetenlerin dürüst ve ehil olmasından geçiyor. Fırsat eşitliği ve hak edenin hak ettiğini alması gerekiyor” ifadelerini kullandı.

Bu sözlerinin üzerine ''Gittiğiniz yolu çok beğeniyorum'' cevabı alan Babacan, “Bizde yüzde 20 gençlik kotası var. 30 yaş altı gençler her yönetim kademesinde temsil ediliyor. Sizler için çalışıyoruz. Ülkemiz kötü duruma düştüğü için, gençler umudunu yitirdiği için biz DEVA Partisi'ni kurduk” şeklinde konuştu.

 

 

ali babacan deva partisi balıkesir akp 17 yaş