AKP'den İYİ Parti'ye Geçen Faruk Acar'dan İlk Açıklama

TAKİP ET

AKP'den ayrılarak İYİ Parti'ye geçen araştırma şirketi yöneticisi Faruk Acar'dan dikkat çekici bir açıklama geldi.

AKP'de uzun yıllar boyu çalışan Andy-Ar Araştırma Şirketi Başkanı Faruk Acar'ın İYİ Parti ile çalışmaya başladığı Fatih Altaylı tarafından duyurulmuştu.

Acar ile irtibata geçen Semra Topçu, Acar'ın kendisine yaptığı açıklamaları KRT TV'de yayımlanan "Haftanın Panaroması" programında aktardı.

Topçu süreci "Kendisi AKP'ye çalışan bir araştırma şirketi başkanı, Faruk Acar. Artık Meral Akşener'le çalışmaya başlayacak diye önceki gün haber çıktı. Gerçi AKP'yi 2 sene önce bırakmıştı ama yeni adresi bilinmiyordu, 2 gün önce Fatih Altaylı yazdı. Onun üzerine Faruk Acar gündeme geldi. Birazdan aktaracağım, Faruk Acar değil sadece AKP'yi terk eden duygusu var, onun için Faruk Acar önemli" ifadeleriyle hatırlattı.

Semra Topçu "Şöyle dedi Faruk Acar; '2 aydır çalışmaya başladık Meral Akşener'le, 2 aydır İYİ Parti için çalışıyorum' dedi. 'Çünkü ben Akşener'e inandım' dedi. Bu çok önemli bir kelime, bunun üstünde özellikle duruyor. 'İnanmanın önemli olduğunu düşünüyorum. İYİ Parti'nin ülkenin geleceğinde etkin rol alacağını düşünüyorum. Bir süreç başlattık. Liderine inanıyorum. İnandığım tek lider benim şu anda Meral Akşener. Onun kazanacağını düşünüyorum. İYİ Parti'yi farklı seçmenlerle buluşturabilecek bir profesyonel süreç başlattık. İnanmak başarmanın yarısıdır' diyerek cümlelerini 'Hayra doğru yol alıyoruz' diye tamamladı" ifadelerini kullandı.

AKP'den İYİ Parti'ye Geçen Faruk Acar'dan İlk Açıklama