AKP'den Uyuşturucu Görüntüleriyle Gündeme Gelen Ayvatoğlu Hakkında Açıklama: Meclis Kadrosunda Değil

TAKİP ET

Milletvekili Hamza Dağ'ın danışmanlarından Muhammed Doğan, Kürşat Ayvatoğlu'nun Meclis kadrosundaki danışmanlardan olmadığını açıkladı.

AKP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ’ın danışmanı Muhammed Doğan, uyuşturucu kullandığı görüntüler sebebiyle sosyal medyada olay olan ve Dağ'ın danışmanı olduğu iddia edilen Kürşat Ayvatoğlu hakkında açıklama yaptı.

Doğan, Kürşat Ayvatoğlu isminde bir kişinin danışman ya da özel kalem kadrosunda çalışmadığını belirterek, “Hamza Dağ’ın meclis kadrosuna bağlı 3 danışmanı bulunmaktadır. Birinci danışman Muhammet Doğan, ikinci danışman Abdürrahim Atasever, üçüncü danışman Murat Kaygusuz. Genel Merkez Özel Kalemi ise Kadir Aytunkaynak’tır. Bunların haricinde danışmanı yoktur” ifadelerini kullandı.

Türkiye Nereden Nereye Geldi

Kürşay Ayvatoğlu'nun görüntüleri üzerine CHP Kastamonu Milletvekili Hasan Baltacı, Twitter hesabından Ayvatoğlu'nun AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile fotoğraflarını paylaşarak "Nereden nereye geldi Türkiye...Ülke bu kafayla yönetiliyor? Yazık" yazdı.

Kürşat Ayvatoğlu Kimdir?

Kürşat Ayvatoğlu'nun 2014-2019 yılları arasında Kastamonu Belediye Başkanlığı yapan AKP'li Tahsin Babaş'ın seçim kampanyasında görev aldığı, belediyede Kültür ve Sosyal İşler Müdürü olarak çalıştığı belirtiliyor.

Bir diğer iddiada ise Ayvatoğlu’nun Hamza Dağ’ın özel kalemi olmadığı, Akparti Genel Merkezi Ar-Ge Birim Personeli olduğu öne sürülüyor.

kürşat ayvatoğlu uyuşturucu akp hamza dağ kalem müdürü kastamonu izmir muhammet doğan açıklama akp