AKP'li Belediye Atatürk Fotoğrafını Ters Astı

TAKİP ET

AKP'li Çayırova Belediyesi, 30 Ağustos öncesinde yaptığı bayrak asma çalışmalarında Atatürk'ün fotoğrafını ters astı.

Kocaeli'nin AKP'li Çayırova Belediyesi 30 Ağustos Zafer Bayramı öncesinde belediye binasına bayrak astı. Türk bayrağına ve Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'e yer veren belediye, Atatürk'ün fotoğrafını ters astı.

Fotoğrafı gören vatandaşlar duruma tepki gösterdi ancak fotoğraf bir süre düzeltilmedi. Gelen tepkilerin artması üzerine belediye fotoğrafı düzeltmek zorunda kaldı.

''Fatura Emekçi Personellere Kesilirse Sonuna Kadar Yanlarındayız'' 

Çayırova Belediyesi eski Belediye Başkanı Timur Koç,  posteri asanların kötü niyetli olduğunu ve bu yüzden cezalandırılması gerektiğini belirtti. 

CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek ise bu yanlışın AKP tarafından bilerek yapıldığını ve yapılan yanlışın belediye personeline kesilmek istendiğine vurgu yaparak, “AKP zihniyeti yapılan her yanlışı kabullenmeme hastalığına devam ediyor. Yapılan bu büyük yanlışı da belediyenin emekçi personeline yıkıyor. Fatura emekçi personellere kesilirse sonuna kadar yanlarındayız. Böylesine alicengiz oyunları yaparak sizin kadar bizde Atamıza sahip çıkıyoruz algısı yaratmak sizleri yapılan bu girişimlerinizi gizleyemeyecektir” dedi.

 

 

 

akp çayırova belediyesi atatürk fotoğraf poster ters astı afiş