AKP'li Belediye Başkanı: Hastaneler Doldu, Yoğun Bakımlar Yetmiyor

TAKİP ET

Denizli'de AKP'li Acıpayam Belediye Başkanı Hulisi Şevkan belediye hoparlöründen vatandaşlara uyarıda bulunurken, ''Hastaneler doldu, yoğun bakımlar yetmiyor. Önlem almazsak ölümler artacak" ifadelerini kullandı.

Denizli’de AKP’li Acıpayam Belediye Başkanı Hulisi Şevkan, Çin virüsü salgını nedeniyle belediye hoparlöründen vatandaşları uyardı. Şevkan uyarıda bulunurken, ''Hastaneler doldu, yoğun bakımlar yetmiyor. Önlem almazsak ölümler artacak" ifadelerini kullandı.

Sözcü'nün haberine göre, Denizli Acıpayam'da vakalar artış gösterince AKP'li Belediye Başkanı Hulisi Şevkan, belediye hoparlöründen vatandaşlara seslendi. Şevkan; “Size bir doktor olarak sesleniyorum. Hastaneler doldu, yoğun bakımlar yetmiyor. Önlem almazsak ölümler artacak” şeklinde halkı uyardı.

Şevkan, ''Sağlık çalışanlarımız da hasta ve yorgundur. Ne hastanelerde, ne de sahada personel yetmemektedir. Solunum cihazına bağlanan hastalarımız bile bir süre acillerde beklemektedir'' dedi.

Şevkan, ''Ölümler de bu oranda artacaktır. Tez zamanda ciddi tedbirler almazsak ölümler hepimizin canını daha çok yakacaktır. Bu hastalık sadece ileri yaşları etkilemiyor. Ne yazık ki çocuk ve gençlerimizden de zor durumda olanlar var. Bu daha ürkütücü bir tablodur. Akciğer, kalp ve beyini de tutabilmektedir. Ani kalp krizleri ve felçler meydana gelmektedir. Daha birçok etkisi olduğu ortadadır'" şeklinde açıklama yaptı.

akp denizli acıpayam virüs salgın belediye hulisi şevkan