AKP'li Belediye Meclis Üyesi: Rant Varsa Kanunsuz da Olsa Ben Altına İmza Atarım

TAKİP ET

AKP'li Manisa Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Dilşat Ulaş'ın Belediye Meclisi'nde İYİ Partili bir üyeyle yaptığı tartışmada kullandığı skandal ifadeler ortaya çıktı.

Odatv.com'un haberine göre, Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi Başkan Cengiz Ergün'ün başkanlığında yaptığı toplantıda 63 maddeyi oyladı.

Oylaması yapılan Yunusemre ve Şehzadeler ilçe merkezleri ilave ve revizyon nazım imar planları ve plan açıklama raporunun oylaması esnasında Başkan Ergün, "Şehrimizin 32 yıllık kanayan yarası haline gelmiş olan bu planları, inşallah sizlerin desteğiyle hayata geçirerek, bu soruna neşter vuracağız ve şehrimizin önünü açacağız. Açıkçası, bugün burada tarihi bir gün yaşıyoruz. Meclisimizin alacağı kararların ardından Yunusemre ve Şehzadeler ilçe merkezlerimizi kapsayan imar planlarımızın askı süreci başlamış olacak" dedi.

Ergün'ün bu sözleri üzerine Millet Çarşısı'nın ticarethaneye dönüşmesine neden olacak projeye karşı çıkan İYİ Partili meclis üyesi Çetin Çavdarlı söz konusu projenin imar kanununa aykırı olduğunu ve bu yüzden imar planından çıkarılmasını istediklerini ifade etti.

İYİ Partili Üye Çavdar'a cevap veren Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı ve AKP Grup Başkanvekili Dilşat Ulaş, "İYİ Parti’nin Millet Çarşısı konusundaki saplantısını biz çözemedik. Belediye rant kazanacaksa kanunsuz da olsa ben altına imza atarım" dedi.

AKP'li Belediye Meclis Üyesi Rant Varsa Kanunsuz da Olsa Ben Altına İmza Atarım