AKP'li Belediye Personeli Devletten Yardım Bekleyen İnsanlarla ve Atatürk ile Dalga Geçti

TAKİP ET

Başakşehir Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü'nde görev yapan bir personelin, Atatürk ve yardıma muhtaç insanlarla dalga geçtiği videosu ortaya çıktı.

Başakşehir Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü'nde görev yapan bir personelin, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün Gençliğe Hitabesi'ne uyarlamaya çalıştığı bir konuşmayla yardıma muhtaç vatandaşlarla dalga geçtiği ortaya çıktı. 

Yaşadığı ülkenin kurucusu olan Atatürk'ün Gençliğe Hitabesi'ni eğlence aracı haline getiren ve görevinin amacını unutarak 'yardıma muhtaç' insanlarla dalga geçen Fatma Yüksel isimli personel söz konusu videoda ''Bugün 23 Nisan, hep neşeyle doluyor insan. Sevgili arkadaşlarım Şaduman Hanım yokken onun odasına girdim ve sizin için Atatürk'ün Gençliğe Hitabesi'ni okuyacağım. Lütfen beni iyi dinleyin. Bismillahirrahmanirrahim. Ey Türk Gençliği, naber? Lütfen işimizi ciddi yapalım. Birinci vazifen Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü'nde çalışıp gelen talepleri almak. Dünya kadar talebi exelle aktarıp İlyas Aslan tarafından küfürlerle kontrol ettikten sonra bir liste oluşturup ekip arkadaşlarına vermek.

İkinci vazife en önemlisi. Herkese koli vermek. Koli, koli, koli diye ağlayanlara 'alın ulan kolinizi' demek. Bir de yaşlı, hasta ve engelli vatandaşları arayıp hatır gönüllerini almak. 

Üçüncü vazifemiz sıcak yemek. Evinde yemek yapamayan teyzelere amcalara sıcak yemek uygun görülüp Ramazan'da açlara yemek vermek. Ey Türk İstikbalinin evlatları, ey Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü'nün fedaileri işte bu ahval ve şeriat içinde dahi vazifeni en iyi şekilde yerine getirmek boynunun borcudur'' ifadelerini kullandı.

Görevden Alındı

Çorlu Haber'in 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda çekilen videoyu ortaya çıkarmasının ardından Fatma Yüksel görevinden alındı. Başakşehir Belediyesi'nin resmi Twitter hesabından yapılan açıklamada, personelin psikolojik rahatsızlıklarının bulunduğu yalanına yer verilirken, mevki sahibi olmasının tek sebebi Atatürk ile dalga geçen personelin yargılanmak yerine 'rahatsızlığı var' denilerek 'aklanması' dikkat çekti. 

Başakşehir Belediyesi'nin Fatma Yüksel ile ilgili açıklaması:

başakşehir belediyesi fatma yüksel atatürk gençliğe hitabe yoksul yardıma muhtaç dalga koli yardım sosyal işler