AKP'li Belediye Yönetiminde Sel Felaketine Uğrayan Kadın: CHP'liydim Ama Artık AKP'li Oldum

TAKİP ET

AKP'li Bozkurt Belediyesi'nin yönetiminde yapılan hatalar nedeniyle sel felaketi ile karşı karşıya kalan bir vatandaşın sözleri şaşırttı.

11 Ağustos'ta başlayan yoğun sağanak yağış nedeniyle Kastamonu, Bartın ve Sinop'ta sel felaketi meydana gelmiş, sel sularına kapılan birçok vatandaşımız kaybolur ve yaralanırken resmi rakamlara göre 81 vatandaşımız hayatını kaybetmişti.

Yeni Şafak'ın haberine göre Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde yaşayan bir vatandaş olan Nurten Özçelik, "Kim ne derse desin. Ben ailemden doğuştan CHP'li bir ailenin kızıyım. Kimse kusura bakmasın bugünden sonra da artık AK Partiliyim. İki bakanımız her gün yanımızda. Süleyman Soylu Bey ve Murat Kurum Bey. Günde üç defa yanıma geliyorlar. İki etek isteyen kadını bile dinliyorlar. Belediye başkanımız yarı beline kadar suya girip beni kurtardı. Kaymakam sabah geliyor gece ikiye kadar burada. İki arabam gitti ama ben çalışmalardan çok memnunum" diye konuştu.

Yanlış imar çalışmalarıyla felaketin büyüklüğünden sorumlu olan AKP'li belediyenin yönetimi altında yaşayan Nurten Özçelik'in açıklamaları şaşkınlıkla karşılandı.

AKP'li Belediye Yönetiminde Sel Felaketine Uğrayan Kadın CHP'liydim Ama Artık AKP'li Olacağım