AKP'li Belediyeden Online Satranç Turnuvası İçin 321 Bin Liralık İhale

TAKİP ET

AKP'li Sincan Belediyesi iki gün sürecek online satranç turnuvası için 321 bin liralık ihale düzenledi.

2018 yılında iki gün süren, “Malazgirt’ten Afrin’e İstiklal Mücadelesi” oyunu için ABB’den 200 bin TL alan şirket, bu sefer de Sincan Belediyesi’nin iki günlük satranç turnuvasını organize etmek için 321 bin TL para aldı. AKP’li Sincan Belediyesi, iki gün süren online satranç turnuvası için organizasyon şirketine 321 bin TL ödedi.

Turnuvanın organizasyonunu üstlenen şirket, AKP yönetimindeki Ankara Büyükşehir Belediyesi’nden beş ayda 1,2 milyon TL’lik ihale almasıyla bilinen Reel Organizasyon şirketi oldu. Sincan Belediyesi'nin 6-8 Şubat tarihlerinde düzenlediği online satranç turnuvası için şirkete 321 bin lira ödenmesi büyük tepki çekti.

Sincan Belediyesi'nin Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğü, “Yıldırım Satranç Turnuvası” adı verilen organizasyon için 21 Ocak’ta bir ihale düzenledi. Pazarlık yöntemi ile gerçekleştirilen ihaleye iki ayrı şirket teklif verdi. Tekliflerin değerlendirildiği ihale, 3 Şubat’ta sonuca bağlanarak Reel Organizasyon ile sözleşme imzalandı. 

sincan belediyesi akp akp'li belediye online satranç turnuvası 321 bin lira ihale pazarlık 1.2 milyon lira tl yapıldı verildi ödendi