AKP'li Belediyenin Bisiklet Çekilişini AKP'li İsimler Kazandı!

TAKİP ET

AKP yönetimindeki Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği bisiklet çekilişinin sonuçları açıklandı. Çekilişten bisiklet kazananlar ise yine AKP'liler oldu.

AKP yönetimindeki Sakarya Büyükşehir Belediyesi, 3 Haziran Dünya Bisiklet Günü için bisiklet çekişi düzenledi. Çekilişin sonuçlarını 1 Haziran’da sosyal medya hesabından açıklanırken, çekilişi kazanan isimler dikkat çekti.

10’u asıl, 5’i yedek olmak üzere 15 ismin açıklandığı listede 8 kişinin AKP ve MHP'ye yakın isimler olduğu ya da kamu çalışanları olduğu anlaşıldı. Listede 1. sırada yer alan isim ise AKP Sapanca Kadın Kolları Seçim İşleri Başkanı Fatma Uğurlu oldu. 

Çekilişi kazanan isimler arasında Anadolu Ajansı Muhabiri Yücel Velioğlu, Sakarya İl Milli Eğitim Müdürlüğü Sivil Savunma Şefi Ercan Bayram ve Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş. (SEDAŞ) çalışanı olan bir kullanıcı kazandı.

Asıl olarak bisiklet kazanan bir diğer isim ise Hak İş Sakarya İl Başkanı ve Hizmet İş Sendikası Sakarya Şube Başkanı Mehmet Mesut Gökdemir’in eşi Tuğba Gökdemir oldu.

Yedek talihli olarak çekilişi kazananlar ise yine AKP ve MHP'den oldu.

Yedek talihliler ise şu şekilde;
-Sakarya Ülkü Ocakları Üyesi Aybüke Toska
-AK Parti Sakarya İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Merve Zeynep Özöktem
-Sakarya Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç’ın kızı olduğu iddia edilen Şeyma Nur Kılıç
 

2 Yıl Üst Üste Bisiklet Kazanmış

Asıl listede ismi yer alan ve bisiklet kazanan Sakarya İl Milli Eğitim Müdürlüğü Sivil Savunma Şefi Bayram’ın geçen sene yapılan çekiliştede bisiklet kazandığı ortaya çıktı.
 

bisiklet sakarya çekiliş akp mhp