AKP'li Belediyeye Bağlı Ekipler Atatürk'ün Sözlerinin Bulunduğu Pankarta Saldırdı

TAKİP ET

AKP'li Başakşehir Belediyesi ekipleri Defne Park'ın ranta kurban gitmemesi için nöbet tutanlara saldırdı.

Başakşehir'de AKP'li Belediye tarafından Bahçeşehir Mahallesi‘nde bulunan Defne Park'ın içinden yol geçirilmek istendiği projeye karşı mahalle sakinlerinin direnişi devam ediyor. 

Bölgede ağaçların kesilmemesi ve yeşil alanların korunması için direnen İstanbullulara destek olmak amacıyla alana giden İYİ Parti Başakşehir İlçe Başkanlığı bugün AKP'li Başakşehir Belediyesi'ne bağlı ekiplerin sert müdahalesiyle karşılaştı. Ekipler, Defne Park'ın ranta kurban edilmemesi için düzenlemek istedikleri imza kampanyasının gerçekleştirileceği karavana da saldırdı.

Ağaç nöbetini ve imza kampanyasını engellemek isteyen Belediye ekipleri tarafından İYİ Parti lideri Meral Akşener'in fotoğrafının olduğu karavan ile parkta asılı bulunan ve üzerinde Atatürk'ün sözlerinin bulunduğu pankarta da zarar verildi.

Başakşehir'de yaşananlar yarın İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu'nun da katılımıyla saat 14.00'te, Defne Park'ta partililer tarafından protesto edilecek. Partiden Kavuncu'nun burada bir de basın açıklaması yapacağı duyuruldu.

defne park başakşehir iyi parti ranta kurban edilen defne park başakşehir belediyesi buğra kavuncu basın açıklaması protesto ağaç nöbeti