AKP'li Bülent Turan'dan TÜGVA Açıklaması

TAKİP ET

Mahkeme kararıyla İBB'ye devredilen ancak TÜGVA tarafından işgal edilen Büyükada iskelesinin üst katıyla ilgili AKP Grup Başkanvekili Bülent Turan'dan açıklama geldi.

AKP Grup Başkanvekili Bülent Turan, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne (İBB) mahkeme kararıyla devredilmesine rağmen TÜGVA tarafından işgal edilen Büyükada iskelesinin üst katıyla ilgili açıklama yaptı.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Turan, "Bir daha gördük ki bunların değerlileri; kendileri gibi düşünenler, kendileri gibi yaşayanlar! Her fırsatta güzellemeler yaptıkları aslında gençler değil, sadece kendileri gibi düşünen gençlermiş! Nedir bu TÜGVA'ya karşı zorbalık, nedir bu utanmazlık?! Takipçisi olacağız!" ifadelerini kullandı.

AKP'li Cumhurbaşkanı'nın oğlu Bilal Erdoğan'ın Yüksek İstişare Kurulu üyesi olduğu TÜGVA tarafından kullanılan binanın tahliyesi polis tarafından engellenmişti. CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, duruma tepki göstererek, "CHP polise 3600 ek gösterge verilsin derken, devletin polisi demeyi ayıp sayarım, TÜGVA'nın polisleri içerdeki üç kişiyi koruyor, kimden koruyor?" dedi.

Bülent Turan İBB TÜGVA