AKP'li Cumhurbaşkanı 3600 Ek Gösterge İçin 'Seneye' Dedi

TAKİP ET

AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan 3600 ek gösterge sorununun önümüzdeki yıl çözüleceğini açıkladı.

AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan AKP'nin Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda yaptığı konuşmada CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "diline doladığını" söylediği 3600 ek gösterge sorununa değindi.

Erdoğan, "Verdiğimiz sözün hukuki altyapısını oluşturuyoruz. Önümüzdeki yılın sonuna kadar bu meselenin çözüleceğini bizzat muhataplarımıza beyan eden biziz" diye konuştu.

"Tabii ki sıkıntılarımız da var. Bunların ne olduğunu da hangi nedenden kaynaklandığını, nasıl çözüleceğini de en iyi biz biliyoruz. Karşımızdaki tablo 2023’e yaklaştıkça partimize yönelik saldırıların artarak süreceğini gösteriyor" sözleriyle ülkenin durumunun sıkıntılı olduğunu itiraf eden Erdoğan, "2023’te milletimizin teveccühüne bir kez daha nail olarak Mecliste ve Cumhurbaşkanlığında yeniden sorumluluk üstlenmeyi başaracağız" ifadelerini kullandı.

İYİ Parti'nin 3600 Ek Gösterge Teklifi AKP ve MHP Tarafından Reddedilmişti

İYİ Parti'nin 3600 ek gösterge teklifi AKP ve MHP oyları ile reddedilmiş, oylamaya ilişkin açıklama yapan İYİ Parti Milletvekili Lütfü Türkkan "İYİ Parti olarak öğretmenlerimizin, polislerimizin, sağlık çalışanlarımızın, din görevlilerimizin ve idarecilerin emeklilik ek göstergelerini 3600’e çıkaracağımıza söz verdik. Kanun teklifimiz Meclis'te duruyor. Araştırma önergemiz de AKP ve MHP işbirliği ile reddedildi" demişti.

AKP'li Cumhurbaşkanı 3600 Ek Gösterge İçin Seneye Dedi