AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan, Animasyona Sert Tepki Göstermiş

TAKİP ET

AKP'nin yayımladığı çalıntı içeriğe sahip animasyon, adeta bir "dost ateşi" olarak "128 Milyar Dolar Nerede" tartışmalarını yeniden gündeme taşıdığı için parti içinde tepki yaratmış ve neticede silinmişti. Hadi Özışık, söz konusu videoya AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın da çok sert tepki gösterdiğini iddia etti.

AKP'nin CHP'ye yönelik 'Yalan Üretim Merkezi' videosunun AKP'nin resmî hesabından silinmesine ilişkin konuşan İnternetHaber.com Grup Başkanı Hadi Özışık, "Kesin olmayan ve aldığım bir bilgiye göre Sayın Erdoğan bu paylaşımı beğenmemiş, sevmemiş. Çok sert tepki gösterdiğini duydum" dedi. Özışık, AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın AKP Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ'a da "çok sert tepki gösterdiğini" duyduğunu ifade etti.

HaberTürk'te Hülya Hökenek'in sunduğu Enine Boyuna adlı programda konuşan Özışık "İki parti de [AKP ve CHP] kaldırılması için kendi arasında anlaşmaya varmış olabilir" diye konuştu.

AKP Yalan Üretim Merkezi AKP çizgi film AKP video AKP animasyon Hadi Özışık CHP 128 milyar dolar nerede 12 milyar dolar Hamza Dağ