AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan İmzaladı, Atamalar Resmi Gazete'de Yayımlandı

TAKİP ET

AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla yapılan atamalar Resmi Gazete'de yayımlandı.

Resmi Gazete'de partili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzaladığı atama kararları yayımlandı. Yeni kararlara göre; Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanlığına Dr. Ali Osman Akalan,  Kültür ve Turizm Bakanlığı Personel Genel Müdür Yardımcılığına Erdal Aydın, Türk Akreditasyon Kurumu Genel Sekreter Yardımcılığına Serhat Gök ve  İçişleri Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdür Yardımcılığına Sezgin Demircioğlu atandı.

Ayrıca Almanya Federal Cumhuriyeti Nezdinde Türkiye Cumhuriyeti Büyükelçiliğine Protokol Genel Müdürü Ahmet Başar Şen atandı.

Sağlık Bakanlığı'nda İsim Değişikliği

Sağlık Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanı Abdulvahit Sözüer görevden alınarak yerine Engin Karabaş getirildi.

Vakıflar Genel Müdürlüğü Vakıflar Meclisi üyeliğine ise Dursun Topaloğlu ve Adnan Er atandı.

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Başmüfettişliklerine de Ömer Faruk Koç, Hamza Sayan, Oktay Altın ve Eren Seçilmiş getirildi.

Güneydoğu Anadaolu Projesi Bölge Kalınma İdaresi Başkan Yardımcılığına Nusret Mutlu, Konya Ovası Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkan Yardımcılığına ise Murat Karakoyunlu atandı.

Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu Üyeliğine de Yener Yıldırım atandı.

Kırgızistan-Türkiye Manas Üniversitesi'ne Atama

Kırgızistan-Türkiye Manas Üniversitesi Denetleme Kurulu Üyeliğine, Prof. Dr. Rahmi Er atandı. Atamanın Türkiye Cumhuriyeti ile Kırgız Cumhuriyeti Hükümeti Arasında Kırgızistan-Türkiye Manas Üniversitesinin İşleyiş Esaslarına Dair Anlaşma’nın 7’nci maddesi ve Kırgızistan-Türkiye Manas Üniversitesi Tüzüğü’nün 6’ncı maddesi ile 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2’nci ve 3’üncü maddeleri gereği yapıldığı belirtildi. 

resmi gazete akp cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan görev sağlık bakanlığı almanya