AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan Sahaya İniyor

TAKİP ET

AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın 20 Temmuz Kıbrız Barış Harekatı kutlamaları kapsamında yapılacak olan gösteri maçında forma giyeceği ileri sürüldü.

Medyatava'dan Cengiz Semercioğlu, AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile birlikte 20 Temmuz Kıbris Barış Harekatı'nın anısına düzenlenecek olan gösteri maçında forma giyeceğini yazdı.

Ersin Tatar'ın KKTC Cumhurbaşkanı olması ve Ankara'ya yakın politikalar gütmesi nedeniyle ilişkilerin süratle yakınlaştığını vurgulayan Semercioğlu festivalin 3 gün süreceğini belirtti.

Söz konusu gösteri maçında birçok tanınmış ismin bulunacağını belirten Semercioğlu, Erdoğan'ın uzun zamandır aynnı fotoğraf karesinde dahi görünmediği ve gösterilmediği Süleyman Soylu'nun da sahada olacağını kaydetti.

Soylu'nun da sahada olacağını belirten Semercioğlu, "Açıkçası Süleyman Soylu'nun performansının nasıl olacağını merak ediyorum... 2018'de Diyarbakır'daki şöhretler maçını statta izlemiştim ve sahadaki en iyi isim Süleyman Soylu'ydu ve bir de gol atmıştı... Son dönemde Sedat Peker'in açıklamalarıyla yıpranan Soylu'nun performansı bakalım bu sefer nasıl olacak?" ifadelerini kullandı.

AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan Kıbrıs Barış Harekatı Yıl Dönümünde Sahada Olacak