AKP'li Cumhurbaşkanı: Her Alan Gibi Siyasette de Kadınlarımızın Hak Ettiği Konuma Ulaşmasını AKP Sağlamıştır

TAKİP ET

AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, partisinin kadınları siyasette "güçlü konuma" getirdiğini iddia etti.

Partisinin Kadın Kolları Eğitim ve İstişare Kampı'na video mesajla katılan AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, "Ülkemizde eğitimden iş hayatına her alan gibi siyasette de kadınlarımızın hak ettiği konuma ulaşmasını AKP sağlamıştır" diye konuştu.

"Kadınların siyasette bu derece güçlü konuma gelmesine karşı sergilenen direnci AK Parti Genel Başkanı, Başbakan, Cumhurbaşkanı olarak sizlerle birlikte verdiğimiz mücadeleyle kırdık" diyen Erdoğan, "Sahada tek olmadığımızın bilinci içinde daha çok çalışmamız, daha çok eve girmemiz, daha çok gönüle dokunmamız gereken bir dönem bizi bekliyor" ifadelerini kullandı.

Diğer Partilerin Kadına Bakışı Hâlâ Çarpık, Riyakâr, Kibirli

"Ne kadar bizi takdir ederlerse etsinler diğer partilerin kadına bakışının hala çarpık, riyakar, kibirli olduğunu yaşanan pek çok örnekten sizler de görüyorsunuz" diyen Erdoğan, "Taciz, tecavüz, aşağılamanın, istismarın kol gezdiği parti teşkilatı, belediye, meclis grubunu düzeltmek için en ufak adım atmayan partilerin derdi kadın da değildir, insan da değildir. Bunların tek derdi çıkarlarını, bireysel siyasi ajandalarını korumaktır" şeklinde konuştu.

"Kadını bizim gördüğümüz gibi eşref-i mahlukat, anne, eş, evlat, hayatın her alanında birlikte yürünecek yoldaş olarak görselerdi bu çirkinliklere engel olurlardı. Türkiye'yi 19 yılda cumhuriyet tarihinde tamamında yapılanların 5-10 katı hizmete kavuşturan bir parti olarak kadınlara hayatın her alanında sağladığımız kazanımları milletimize iyi anlatmalıyız" diyen Erdoğan 2023 seçimlerini zaferle sonuçlandıracaklarına inandığını belirtti.

akp AKP'li Cumhurbaşkanı Her Alan Gibi Siyasette de Kadınlarımızın Hak Ettiği Konuma Ulaşmasını AK Parti Sağlamıştır