AKP'li Cumhurbaşkanı: Ülke Yönetimine Talip Olmaktan Vazgeçin

TAKİP ET

AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e yönelik dikkat çekici bir açıklama yaptı.

AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan partisinin Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda yaptığı açıklamalarda "Ama hiç değilse bu rezilliklerin yaşandığı yerleri örnek göstererek ülkenin yönetimine talip olduklarını söylemekten vazgeçmelerinin kendileri için daha iyi olacağını da hatırlatmak istiyoruz" dedi.

Erdoğan partisinin Genişletilmiş İl Toplantısı'nda yaptığı konuşmada tüm dünyanın ekonomik olarak bocaladığını belirterek "Geçtiğimiz yıl tüm dünya küçülürken bizim büyümeye devam etmemiz bu gerçeğin en somut ifadesidir. Küresel üretim, tedarik, lojistik ve perakende kanallarında ciddi tıkanıklığın yaşandığı son dönemde de ülkemizde herhangi bir aksaklığa meydan vermeyerek, farkımızı tekrar ortaya koyduk. Her krizin fırsatları da beraberinde getirdiği inancıyla dünyayı kasıp kavuran salgın dönemini yeni ve büyük bir kalkınma atılımına dönüştürmenin gayreti içindeyiz" ifadelerini kullandı.

Muhalefeti felaket tellallığı ile suçlayan Erdoğan, "Birileri biz ne yaparsak yapalım, ülkemiz hangi güzel haberlerle sevinirse sevinsin, milletimiz hangi imkanlara kavuşursa kavuşsun felaket tellallığı yapmaktan geri durmuyor. Yıllardır aynı yalanları, iftiraları, çarpıtmaları tekrarlamaktan bıkıp usanmayanların maskelerini gerekirse her seferinde tekrar tekrar indirmek mecburiyetindeyiz. Esasen hayatlarında bir defa bile milletle hasbi muhabbet etmemiş, devlet yönetmek nedir, uluslararası ilişkiler nasıl yürütülür bilmeyen herhangi bir eserleri ve hizmetleri olmayan bu çarpık zihniyetlilerin kestikleri ahkamların cehaletlerini ortaya sermekten öte bir kıymeti yoktur" şeklinde konuştu.

Ülke Yönetimine Talip Olmaktan Vazgeçin

Önce Kemal Kılıçdaroğlu'nu hedef alarak "Hamdolsun, memurumuz da işçilerimiz de bu toplu sözleşmelerden sonra halden memnun. Enflasyonun yüzde 20'nin altında olduğu bir dönemde ortalama yüzde 30'lar düzeyinde yaptığımız artışlarla çalışanın, üretenin, sabit gelirlinin yanında olduğumuzu çok açıkça ortaya koyduk" diyen Erdoğan, Meral Akşener'in "Başbakanlığa talibim" sözlerini hatırlatan ifadelerle "Ama hiç değilse bu rezilliklerin yaşandığı yerleri örnek göstererek ülkenin yönetimine talip olduklarını söylemekten vazgeçmelerinin kendileri için daha iyi olacağını da hatırlatmak istiyoruz" dedi.

AKP'li Cumhurbaşkanı Ülke Yönetimine Talip Olmaktan Vazgeçin