AKP'li Cumhurbaşkanı Z Kuşağı ve Y Kuşağının Kendisini Desteklediğini İddia Etti

TAKİP ET

AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, genç neslin muhalefeti değil kendisini desteklediğini iddia etti.

AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan Mersin'e yaptığı ziyarette yaptığı konuşmada "Birileri diyor ki 'Z kuşağı, Y kuşağı muhalefetin yanında' Burada, burada..." dedi.

Partisinin Mersin İl Danışma Toplantısı'nda yaptığı konuşmada muhalefete sert sözlerle yüklenen Erdoğan, muhalefetin belli illere hapsolmasına rağmen kendilerinin 84 milyonun tamamına ulaştıklarını öne sürdü.

"Onların gündeminde yalan terörü, yıkım, engel, takoz olmak var. Türkiye'yi eski karanlık gündemine döndürmek var. Yasak var, ötekileştirme var. Onların gündeminde milletimizin değerlerini aşağılamak, demokratik kazanımları gasp etmek var. Elinde çekiçten başka bir şey bulunmayan tüm sorunları çivi olarak görürmüş. Bunların slogandan, tahrik ve tahkirden başka bildikleri yok" diyen Erdoğan, Pazartesi günü New York'ta Birleşmiş Milletler merkezinin tam karşısında bulunan 36 katlı Türk Evi'nin açılışını gerçekleştireceklerini açıkladı.

Artık İllerde Sular Akmıyor Sular: Z Kuşağı Burada Burada...

Muhalefetin seçim öncesi verdiği vaatleri kazandıkları belediyelerde tutamadığını belirten Erdoğan, "Muhalefetin nasıl bir Türkiye hayali kurduğunu hepimiz kurduk, bunların bırakın ülkeyi belediyelerini dahi yönetme becerilerinin olmadığına şahit olduk. Seçim öncesinde bol keseden dağıttıkları ne kadar vaat varsa altında ezildiler. Millete verdikleri sözlerin hiçbirini hayata geçiremediler. Artık illerde sular akmıyor sular. En temel belediye hizmetlerini dahi yerine getirmeyen bir beceriksizlikle muhatabız" dedi.

"Birileri diyor ki Z kuşağı, Y kuşağı muhalefetin yanında... Burada burada!" diyen Erdoğan "Cumhuriyetimizin 100. yılını kutlayacağımız 2023'te inşallah Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerini de gerçekleştireceğiz. AK Parti ve Cumhur İttifakı olarak 2023'te sandıkta halkımızın nezdinde yeniden güven tazeleyerek millete hizmet yolculuğumuzu devam ettirmek istiyoruz. Bunun için şimdiden planlı, programlı, aktif bir şekilde çalışmaya başlamalı, önümüzdeki süreyi en iyi şekilde değerlendirmeliyiz" şeklinde konuştu.

AKP'li Cumhurbaşkanı Z Kuşağı ve Y Kuşağının Kendisini Desteklediğini İddia Etti