AKP'li Gülaçar'dan Çocuk İstismarına Af Talebi

TAKİP ET

AKP Milletvekili Osman Nuri Gülaçar, yargı reformu konusunda milletvekillerinin görüşlerini alan Adalet Bakanı Gül'e 'çocuk istismarcıları için düzenleme' talebinde bulundu.

Partili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘reform’ söyleminin ardından Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, TBMM’de ‘yargı reformu’ turuna çıktı. Gül, TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu ile Adalet Komisyonu toplantılarına katılarak milletvekillerinin önerilerini dinledi.

Muhalif milletvekillerinden, özellikle düşünce suçlarına dönük düzenleme talebi gelirken AKP milletvekili Osman Nuri Gülaçar ise ‘çocuklarla evlenenlerin mağduriyetinin giderilmesini’ istedi.

Bakan Gül’e talebin nedenlerini anlatan Gülaçar, kamuoyunda böyle bir beklenti olduğunu öne sürdü.

AKP’li Gülaçar, “Kamuoyunun bizden beklentisi olarak genç yaşta evlilik yapanların artık sorunlarının bitirilmesi noktasında, özellikle sayın bakanımızdan istirhamımız bu konunun gündeme getirilip bu işin de çözülmesidir çünkü çok fazla mağdur aile söz konusu” ifadelerini kullandı.

akpli vekilden çocuk istismarına af talebi akpden çocuk istismarına af talebi osman nuri gülaçar akp milletvekili partili cumhurbaşkanının reform söylemi adalet bakanı abdülhamit gül tbmm tbmm'de çocuk istismarı af ta