AKP'li Hamza Dağ'dan Kürşat Ayvatoğlu Açıklaması: İş Akdi Feshedilmiştir

TAKİP ET

AKP İzmir Milletvekili Hamza Dağ, lüks aracında uyuşturucu kullanırken görüntüleri çıkan ve kendisinin danışmanı olduğu öne sürülen Kürşat Ayvatoğlu'nun iş akdinin feshedildiğini açıkladı.

AKP Milletvekili Hamza Dağ, lüks bir araçta 'kokain' kullanırken görüntüleri çıkan ve Dağ'ın özel kalemi olduğu öne sürülen Kürşat Ayvatoğlu hakkında açıklama yaptı.

Kürşat Ayvatoğlu'nun kendisinin özel kalemi olduğunu yalanlayan Dağ, zanlının genel merkez büro personeli olduğunu ifade etti.

Dağ, Twitter hesabından yaptığı açıklamada "Sosyal medyada görüntüleri yayınlanan Kürşat Ayvatoğlu danışmanım veya özel kalem müdürüm değildir. Yaklaşık 1 yıldır genel merkez büro personeli olarak çalışan kişinin dün akşam iş akdi fesh edilmiştir. Şahıs hakkında gözaltı işlemi yapılmıştır. Yasal sürecin takipçisi olacağız" ifadelerini kullandı.

Personelin lüks araçta uyuşturucu kullanmasını "gençlerimizi uyuşturucu batağından kurtarmak" mevzusuna bağlayan Dağ, "Uyuşturucu ve bağımlılıkla mücadele en hassas olduğumuz konulardan biridir. Bu konudaki mücadeleyi siyasi ayrım gözetmeksizin hepimiz birlikte yapmalıyız. Tüm gençlerimizi bu illetten kurtarmaya var gücümüzle çalışmaya devam etmeliyiz" şeklinde konuştu.

Ayvatoğlu'nun söz konusu görüntülerden ötürü gözaltına alındığı bildirilmişti.

 

kürşat ayvatoğlu hamza dağ danışman özel kalem açıklama yalanlama gözaltı dedi belirtti değil uyuşturucu ifade savunma akpli