AKP'li İsim, İntihar Edip Kepenk İndiren Esnaflar İçin ''İşlerinde Biraz Durağanlık Yaşandı'' Dedi

TAKİP ET

AKP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, pandemi döneminde zorluk yaşayan esnafların sorunlarını 'biraz durağanlık yaşandı' diyerek tarif etti.

İnönü Bulvarı'ndaki bir iletişim dükkanı açılışında konuşma yapan AKP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, muhalefet partilerinin erken seçim isteğine tepki gösterdi.

Muhalefet partilerinin pandemi döneminde intiharlara sürüklenen, kepenk indiren ve borç batağına giren esnaflara güvendiğini söyleyen Özhaseki, ''Seçim belediyelerde 5 sene, genel seçimlerin de zamanı belli. O gün geldiğinde yapılacak. Muhalefet neden böyle birdenbire iştahlandı, büyük bir öz güven patlamasıyla bunları söylüyor biliyor musunuz? Pandemide tüm dünya sıkıştı. Türkiye'de tabi bazı sektörlerde daralmışlık var. Küçük esnaf arkadaşlarımızın işlerinde biraz durağanlık yaşandı. Hizmet sektöründe biraz sıkıntılar var. Bu konuları istismar ederek 'bir şeyler çıkartabilir miyiz?' düşüncesindeler. Bir çıkarcılık, bundan başka bir şey değil'' şeklinde konuştu.

'Konu Kılıçdaroğlu'na nereden geldi' dedirtecek açıklamalarıyla kendilerinden söz ettiren AKP'li isimlerden biri olan Özhaseki, "Kılıçdaroğlu'nun SGK Genel Müdürlüğü yaptığı dönem gibi olsaydı solun ya da sağın karışık koalisyon günlerindeki gibi dönemde pandemi yaşanmış olsaydı Hindistan'a dönerdik" diye konuştu.

Türkiye'nin bölgesinde önemli bir güç olduğunu iddia eden Özhaseki, yaşanan ufak tefek sorunların da en kısa sürede güçlü hükümet idaresiyle aşılacağını söyledi.

akp genel başkan yardımcısı mehmet özhaseki esnaf küçük sorun durağanlık