AKP'li Kandemir: Ekiplerimiz Tebdil-i Kıyafet Dolaşıyor

TAKİP ET

AKP Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, AKP ekiplerinin tebdil-i kıyafet vatandaşlar arasında dolaştıklarını söyledi.

Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ ile birlikte basın toplantısı düzenleyen AKP Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, "milletin sıkıntılarının farkında olduklarını" kaydederek "Bu sıkıntıları genel başkana aktarmak AK Parti teşkilatlarının görevidir. Biz gerek teşkilatlarımız üzerinden, gerek genel merkezden sahaya gönderdiğimiz, vatandaşlarımız arasında dolaşan tebdil-i kıyafet ekiplerimiz üzerinden ciddi bir çalışma yürütüyor, raporluyor ve Genel Başkanımıza arz ediyoruz. Milletimizin sıkıntılarının farkındayız. Tüm dünyanın içinden geçtiği buhranlı bir dönemi geride bırakıyoruz. Tabii pandemi ve pandeminin getirdiği ekonomik zorluklar ve sıkıntılar sadece Türkiye'de değil tüm dünyada hissedildi. Ama Türkiye pandemiyi en iyi yöneten dünyadaki ülkelerden bir tanesi oldu" ifadelerini kullandı.

Hamza Dağ ise AKP'nin sosyal medya düzenlemesinin sosyal medya platformlarıyla ilgisi olmadığını ileri sürdü.

"Bizim çalışma yaptığımız konu bir süredir ısrarla Türkiye siyasetinde yalan ve dezenformasyon ile yalan ve dezenformasyon üzerinden bir algı oluşturma düşüncesi" diyen Dağ, "Bu sadece siyasette değil, aslında toplumun başkaca kesimlerinde, spor camiasında da sanat camiasında da yaşanan bir hadise haline gelmiş vaziyette. Biz bu anlamda yalan ve dezenformasyonu bu mecrada ve diğer mecralarda ortadan kaldırmak, imkanlar ölçüsünde azaltmak noktasında bir çalışma yapıyoruz. Bu çalışma halen bir mutfak çalışması şeklinde. Meclis'e şu anda daha gelmiş değil, mutfak çalışması bittikten sonra belli bir noktaya gelince, yine ete kemiğe bürününce bunu zaten sizlerle ve diğer siyasi partilerle mutlaka paylaşırız" şeklinde konuştu.

AKP'li Kandemir Ekiplerimiz Tebdil-i Kıyafet Dolaşıyor