AKP'li Kokainmana Dair Herkesin Aklındaki Soruyu İsmail Saymaz Dile Getirdi

TAKİP ET

Kendisinin danışmanı olduğu iddia edilen şahsın açıklamaları üzerine açıklamalarda bulunan AKP'li Dağ'ın şahsın danışmanı veya özel kalemi değil, büro çalışanı olduğunu açıklaması üzerine gazeteci Saymaz, lüks harcamalarıyla gündeme gelen şahsa verilen maaşı sordu.

İktidar partisi mensubu Kürşat Ayvatoğlu isimli şahsa ilişkin kamuoyuna yansıyan görüntüleri, sosyal medyada iktidar partisine büyük bir tepkinin yönelmesine neden olmuştu.

Söz konusu şahsın lüks araçlar alıp sattığına ilişkin kayıtların yanı sıra kumar oynadığı ve kokain kullandığının belgelenmesi üzerine gözler bu şahsı danışmanı veya özel kalemi olarak yanında çalıştırdığı iddia edilen AKP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ'a çevrilmişti.

Ayvatoğlu'nun danışmanı veya özel kalemi olmadığına dair sosyal medya hesabından bir açıklama yayımlayan Dağ, şu ifadeleri kullandı:

"Sosyal medyada görüntüleri yayınlanan Kürşat Ayvatoğlu danışmanım veya özel kalem müdürüm değildir. Yaklaşık 1 yıldır genel merkez büro personeli olarak çalışan kişinin dün akşam iş akdi fesh edilmiştir. Şahıs hakkında gözaltı işlemi yapılmıştır. Yasal sürecin takipçisi olacağız."

Dağ'ın bu ifadeleri üzerine gazeteci İsmail Saymaz, söz konusu sosyal medya paylaşımını alıntılayıp "AK Parti'de büro çalışanları ne kadar ücret alıyor ki Kürşat Ayvatoğlu, kokain çekiyor, kumar oynuyor, lüks araç alıp satıyor" sorusunu yöneltti.

akp ak parti ismail saymaz büro çalışanı kürşat ayvazoğlu hamza dağ kokainman kumarbaz lüks araç özel kalem danışman