AKP'li Komşu İYİ Parti Teşkilatına Musallat Oldu: 'Cumhurbaşkanı'nın Posteriyle Bizi Taciz Ediyor'

TAKİP ET

İYİ Parti'nin İzmir'in Güzelbahçe İlçe Başkanlığı'nın başı, üst kat komşuları ile dertte.

Sözcü'nün haberine göre, üst kat komşuları yüzünden İYİ Parti Güzelbahçe İlçe Başkanlığı teşkilatı "canından bezdi". İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e ve partililere hakaret ettiği belirtilen AKP'li şahıs İYİ Parti'nin tabelasını sarkıttığı Erdoğan posteri ile kapattı.

Hakaretleri nedeniyle hakkında defalarca şikayette bulunulan AKP'li hakkında hiçbir işlem yapılmadığı ve şahsın daha önce de aynı yerde kiracı olan CHP İlçe Başkanlığı teşkilatını da aynı şekilde rahatsız ettiği öğrenildi.

AKP'li şahsın mahalle sakinlerini de rahatsız ettiğini, bu yüzden hakkında pek çok soruşturma bulunduğunu belirten İYİ Parti Güzelbahçe İlçe Başkanı Afet Albaş, "İlçe teşkilatımızın üst katında oturan bu şahıs önceleri partililerimize sözlü saldırılarda bulundu, daha sonra Genel Başkanımız Meral Akşener'in posterine zarar verdi. Başlarda komşuluk hukuku gereği kendisi ile konuşarak sorunları çözmeye çalışsak da saldırıların devam etmesi üzerine kendisi hakkında bir kaç kez şikayetçi olmak durumunda kaldık. Hali hazırda bu şahıs hakkında Meral Akşener'e karşı sarf ettiği sözler nedeni ile dava açılmış olup yargılama devam etmektedir" ifadelerini kullandı.

 

CUMHURBAŞKANININ POSTERİYLE BİZİ TACİZ EDİYOR

Albaş'ın konuya ilişkin açıklaması şu şekilde:

Son olarak bu şahıs İlçe teşkilatımızın tam üst katına denk gelen balkonundan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ‘a ait bir poster asmak sureti ile hem bizim hanemizin alanına müdahale etmiş hem de tabelamıza zarar vermiştir. Elbette bizim Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanının posterinin asılması ile ilgili bir sorunumuz yoktur. Bizim şikayetimiz bu posterin şahsın farklı amaçlarına alet edilmesi ve bizleri taciz etme aracı olarak kullanılmasındadır.

Mala zarar vermekten dolayı gerekli yerlere şikayetimiz yapılmış olsa da halen bu poster yerinde durmakta ve herhangi bir yasal işlem yapılmamaktadır.

Eminiz ki Sayın Cumhurbaşkanı da posterinin kişisel gizli amaçlar için kullanılmasını istemeyecektir, bu şahıs Cumhurbaşkanının resmini kullanarak bizleri taciz etmeye çalışmaktadır.

Biz şikayetimizi yaptık bundan sonra da bu yasal sürecin takipçisi olacağız.

Kuruluş aşamamızdan ve pek çok engelleme ile karşılaşmış bir parti olarak Hiçbir kaba kuvvetin bizi yıldıramayacağını da bu vesile ile belirtmek isterim.

AKP'li Komşu İYİ Parti Teşkilatına Musallat Oldu Cumhurbaşkanı'nın Posteriyle Bizi Taciz Ediyor