AKP'li Meclis Üyesinden İntihar Vakaları Üzerinden İktidarı Eleştirenlere Hakaret: Hükümete Havlıyorlar

TAKİP ET

AKP'li meclis üyesi Leyla Keleş, ülkemizde yaşanan intihar vakalarından sonra haklı olarak iktidarı eleştirenlere hakaret etti ve kendince çözüm önerilerinde bulundu.

Ekonominin kötü yönetiminden ötürü maddi problemleri her geçen gün artan vatandaşların intihara sürüklenmesine tek kelime edemeyen AKP'liler burada bile kendilerine karşı olanlara hakaretler savurmayı ihmal etmiyor.

AKP'li Malatya Battalgazi Belediyesi'nin AKP'li Meclis Üyesi Leyla Keleş, sosyal medya hesabından intihar vakaları üzerinden iktidarı eleştirenlere hakaret etti.

Hemen hemen her gün bir veya daha fazla vatandaşın intihar ettiği Türkiye'de, bu durum üzerinden haklı olarak hükûmeti eleştirenlere "Hükümete havlıyorlar" çıkışında bulunan Keleş, bu sözleriyle büyük tepki topladı.

Duruma ileri götürüp kendince 'çözümler' de aktaran AKP'li Keleş, intihar eden vatandaşların görüntülerini paylaşanlara "Bu durumu önceden yetkililere bildirdin mi? Ya da gidip 100 TL borç verdin mi" şeklinde akıl vermeye çalıştı.

Keleş, söz konusu durumlarla ilgili "Komşusu intihar edene kadar haberi olmayan Müslüman, intihar ederken videosunu çekip paylaşıyor. Bunun üzerinden de hükümete havlıyor. Peki sen durumu yetkililere bildirdin mi önceden? Ya da bir gün bir 100 TL borç verdin mi? Video paylaşıp vicdanını rahatlatmak ne kolay değil mi" ifadelerini kullandı.

 

 

leyla keleş av. leyla keleş malatya battalgazi akp'li meclis üyesi battalgazi belediyesi meclis üyesi intihar vakaları iktidar hükümet eleştiri hükümete havlıyorlar hakaret açıklama twitter sosyal medya paylaş